Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Blizzard Brands B.V. heeft 4 4 ster reviews 4
Blizzard Brands B.V. heeft 0 3 ster reviews 0
Blizzard Brands B.V. heeft 1 2 ster reviews 1
Blizzard Brands B.V. heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Carla

Ik geef een onvoldoende voor het niet gratis leveren van de reinigings spray. De gratis reinigings spray wordt niet afgetrokken als je afrekent. Het Contact met de klantenservice is wel goed. Zij verrekenen het bedrag.

2. Monique

Erg tevreden over de levering. Een super apparaat om stoffen te reinigen. Bij ons thuis al de hoekbank, bij mijn ouders de bank en 6 eetkamer stoelen. Erg tevreden met het resultaat.

3. Hoe zou je Blizzard Brands B.V. beoordelen?

4. J

Werkt schrikbarend goed

5. Bob

1 november reiniger besteld en betaald. Ze zeggen binnen 2 dagen te leveren maar krijg niks. Whatsapp gestuurd, geen reactie! E-Mail gestuurd direct reactie. Is binnen 2 dagen geprobeerd aan te leveren. Van PostNL niks gehoord! Lag dus aan PostNL . Ryer heeft volgens afspraak gehandeld! Dank

6. Ute Fürsch

Sehr schnelle professionelle Lieferung! Werde es in den nächsten Tagen im Kindergarten am verschmutzten Sofa ausprobieren !

7. Hoopvol maar kritisch klantje

Een Tapijtreiniger Pro besteld vanaf de website zelf. Vanaf dag 1 enige lekken in 1 van de verlengstukken en na korte tijd (3 keer gebruiken) al door plasticmoeheid scheurtjes zichtbaar en merkbaar in sproeikop waardoor water allerlei kanten op sproeit + nog enkele andere mankementen. Apparaat werkt opzich prima, maar willen enkele onderdelen laten vervangen. Non-existente klantenservice. na 3 weken geen reactie op mail.