Bloesemdroom
Bij Bloesemdroom kunt u Bach Bloesem bestellen in vaste samenstellingen, maar het kan ook speciaal voor u of uw dier gemaakt worden zodat het goed past bij het gedrag dat u graan anders ziet.

U kunt ook edelstenen bestellen, een favoriet product is bijvoorbeeld de barnsteen. Deze steen helpt mens en dier om tekenbeten voor te zijn.

Daarnaast kunt u diergerelateerde producten kopen, zoals snuffelkleden, haarspeldjes, puppypakketten en nog veel meer.
De zekerheden van http://www.bloesemdroom.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2012

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.