BlokjesBox

BlokjesBox

De amberblokjes brievenbus cadeaubox
De zekerheden van https://blokjesbox.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Kyra en Roelien van BlokjesBox. 2 enthousiaste dames die in 2022 na een eerdere samenwerking de kriebels voelde om samen een webshop te starten. We komen allebei uit de puntjes van Nederland, Kyra uit Limburg en Roelien uit Friesland.
Er is op dit moment veel vraag naar amberblokjes en wij beide wilde net wat anders dan het gemiddeld verkooppunt.
Wij willen jullie zelf de regie geven over welke blokjes je wilt in de ‘blokjesboxen’ en geen standaard paketten standaard paketten verzenden.
Tevens hopen we dat je WOW! zegt zodra je je bestelling ontvangt en uitpakt. Want elke bestelling moet een feestje zijn om uit te pakken! Liefs!


Bekijk Manifest