Bloom Mondays

Bloom Mondays

De mooiste cadeaus voor iedere gelegenheid. Kies een vooraf samengestelde cadeaubox of stel zelf een uniek cadeau samen. Altijd met zorg verpakt, samen met jouw persoonlijke boodschap.
De zekerheden van https://bloommondays.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Net zoals zoveel mensen ben ik altijd op zoek naar dat ene, mooie unieke cadeau. Zo was ik op zoek naar een cadeaubox voor een goede kennis waarvan ik wist dat ze wel wat extra liefde kon gebruiken. Vanuit die gedachte en persoonlijke passie is Bloom Mondays ontstaan. Een one-stop-shop waar je met 1 knop een uniek en stijlvol cadeau voor iemand kunt kopen en, indien gewenst, direct kunt laten bezorgen. Cadeaus waar je blij van wordt om te geven en om te krijgen. Waarbij je het helemaal zelf kunt samenstellen zoals je wilt, met daarbij een persoonlijke boodschap.


Bekijk Manifest