Blooming Home
Blooming Home helpt harmonie in je huis te creëren, en in jezelf.
Met een cursus mindful wonen, een verrassingsbox Natural Flow, om bewuster en met meer energie te leven, en een assortiment van ondermeer edelstenen, wierook, etherische oliën, cleansing producten en bijzondere woonaccessoires.

Healing your home & soul is onze missie.
De zekerheden van https://www.bloominghome.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Onze maatschappij en ons leven is ontzettend druk. Je huis moet daarom des te meer een plek zijn waar je helemaal tot rust kunt komen, waar de energie fijn voelt en dat je met volle overtuiging ‘thuis’ kunt noemen.

Zelf heb ik jaren gezocht naar een interieur waarin ik me fijn voel en waar ik optimaal tot rust kan komen. Doordat ik me ging verdiepen in hooggevoeligheid, mindfulness, holisme, de kracht van edelstenen en feng shui ben ik mijn huis anders gaan inrichten.

Met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, inspireer en help ik nu andere mensen om meer balans en harmonie in huis te brengen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.