Blossomnextlevel
Webshop gespecialiseerd in brievenbus cadeaus. We verkopen ook diverse decoratie, verzorging, amber blokjes, deur-kransen en cadeaus. Huwelijk, geboorte, opkikker, verjaardag, hart onder de riem, nieuwe woning, verhuisd, liefde, geluk, feest, communie, pasen, kerst, moederdag, vaderdag, cadeaus
brievenbus decoratie kaarsen

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom bij blossom next level, Al meer dan 20 jaar een begrip in Eygelshoven. Eerst als bloemenwinkel blossom, en sinds 2022 verder gegaan als webshop. We verkopen cadeau en decoratie artikelen. Maar onze grote passie zijn toch wel de brievenbus cadeaus, we krijgen ontzettend veel positieve reacties van klanten. Wat is er ook leuker dan thuis komen om vervolgens een cadeau in de brievenbus te vinden. Of het nu voor een verjaardag, nieuwe woning, verhuisd, baby, zwangerschap of huwelijk is, we hebben ze allemaal. Ook de opkikkertjes zijn heel geliefd, kortom voor heel veel gelegenheden zorgen wij voor een glimlach, en wie wil dat nu niet. x


Bekijk Manifest