Body & Shape Store™

Body & Shape Store™

Bij Body & Shape Store™ staan we klaar om je te ondersteunen bij het behalen van je gezondheids- en fitnessdoelen. Ontdek ons uitgebreide assortiment voor voeding, training & leefstijl, en profiteer van het deskundige advies van onze experts.
Maak ons trots.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom bij Body & Shape Store™, waar we meer bieden dan alleen producten – we bieden een leefstijl. Ontdek de innovatie en passie die we in elke uiting van ons bedrijf hebben gestopt. Part of the #BSSFAM.

Maak ons trots.


Bekijk Manifest