Boekethuis
Bestel je verse boeket bloemen bij de lokale bloemist in heel Nederland. Altijd gratis bezorgen. Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog in huis."
De zekerheden van https://www.boekethuis.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Waarom nóg een boekettenwebshop? Wij (Zalam Bloemengroothandel in Ede) zijn elke dag nauw betrokken en verbonden met bloemisten. We zijn de hele dag bezig met bloemen, dagprijzen en ontwikkelingen in de markt. Zalam is er voor de bloemist. Daarom zijn we Boekethuis gestart.
Waar staan we voor? Wij helpen graag de bloemist zodat “digitale fleurige gelijkheid” blijft bestaan. Uiteindelijk is dat voor kweker, bloemist en consument het allerbeste.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.