Boekhouden in Excel
Lenie Haasdijk-van Doorn
Goede service en prima begeleiding
Anima Art
Snel geholpen met een aanpassing die ik nodig had voor het pakket.
Hoe beoordeel je Boekhouden in Excel?
Huisdieren Crematorium Drechtsteden
We worden altijd netjes geholpen en snel als er vragen zijn.
Femke
Snelle levering en bij vragen of problemen snelle reactie en goede hulp.
Jan
Een hele goede service; ik had een verkeerde versie besteld en dat werd per omgaande rechtgezet. Snelle en duidelijke levering.
Antwoord van Boekhouden in ExcelGeen probleem Jan. Dank voor je vertrouwen.
Ben Rooijakkers
Zoals al jaren een perfecte aanpak en dienstverlening op een bijzonder boekhoudprogramma in Excel.
Antwoord van Boekhouden in ExcelHeel fijn om te lezen. Daar doen we het voor.
Selman Karabulut
Top!!!
Antwoord van Boekhouden in ExcelThank you!
Bert van Dantzig
Nu een jaar gebruikt en bevalt uitstekend
Antwoord van Boekhouden in ExcelFijn om te lezen. Dank voor je klandizie en vertrouwen.
Maarten Fenenga
Doet wat het moet doen.
Antwoord van Boekhouden in ExcelZeker. En als je wensen hebt, dan horen we die graag.
Christel
Perfecte antwoord op mijn vraag.
Antwoord van Boekhouden in ExcelTop. Graag gedaan.
v Doorn
Een mooie template gekocht, alleen miste ik een klein puntje. Ben fantastisch geholpen met een mooie toevoeging.
Antwoord van Boekhouden in ExcelSoms is een oplossing slechts een kleine ingreep aan onze kant. En dat doen we dan graag.
Beny R
Snelle acties, direct te downloaden en te gebruiken.
Antwoord van Boekhouden in ExcelKlopt helemaal. Altijd direct te downloaden via de bestelbevestiging en/of jouw account.
John Timmermans
Ik werk nu al jaren met het boekhoudprogramma en ben er uiterst tevreden mee.
Antwoord van Boekhouden in ExcelDankjewel John. Tot volgend jaar weer
Nicole van Gans
De helpdesk heeft me zojuist weer super snel geholpen. Verder ben ik nog steeds heel tevreden over boekhouden in excel en gebruik het al sinds 2013.
Antwoord van Boekhouden in ExcelGraag gedaan Nicole. En heel gaaf dat je al zo lang bij ons bent.
Johan Blank
Ziet er het op eerste oog leuk uit. Voldoet niet aan mijn verwachtingen.
Antwoord van Boekhouden in ExcelJammer dat de gratis template Huishoudbudget in Excel niet voldoet aan je verwachtingen. Ik hoor graag wat je wel zoekt. Kans is groot dat we dat in ons assortiment hebben. Overigens krijg je altijd precies wat er op de productpagina staat omschreven (inclusief voorbeelden). Niet meer en niet minder.
Andre Visser
Gebruik het programma al jaren. Kan er goed mee overweg. Gelukkig weinig aanpassingen in nieuwe versies dus geen onverwachte nieuwigheden.
Antwoord van Boekhouden in ExcelWe zijn ook al aardig uitontwikkeld, zodat grote wijzigingen niet meer nodig zijn. Dank voor je jarenlange support.
René Swart
Lage prijs en eenvoud liggen in elkaars verlengde. met een beetje Excelkennis is het systeem ook op maat te maken. Omdat ik vanuit eerdere ervaringen weet dat er geen telefonische ondersteuning wordt verstrekt, moet je eventuele vragen per mail sturen, wat nogal omslachtig kan zijn.
Antwoord van Boekhouden in ExcelWe beschikken helaas niet over de mankracht om je telefonisch te woord te staan. Wij geven de voorkeur aan communicatie via ons helpdesksysteem. Op deze manier houden we de prijzen acceptabel.
CJM Alofs
Lang leve het internet, kon gelijk weer beginnen!
Antwoord van Boekhouden in ExcelHaha, zeker!
pjb
Prima service weer
Antwoord van Boekhouden in ExcelGraag gedaan
Paula
Kun je werken met Excel? Dan kun je hiermee je boekhouding doen. Overzichtelijk, makkelijk, zeker als boekhouden je ding niet is, maar je wel een boekhouding moet bijhouden. Veel dingen worden automatisch verwerkt en verwijzingen zijn afgegrendeld, dus die kun je niet per ongeluk verknallen. Helpdesk is snel met reageren bij vragen.
LET OP: Kopiëren en plakken gaat goed, maar *knippen* maakt een rommeltje van de verwijzingen. Deleten gaat wel goed.Antwoord van Boekhouden in ExcelDank voor deze mooie review.