Boekhouden in Excel

Boekhouden in Excel

We zijn liefhebbers van prachtige ontwerpen, ambassadeurs van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. We creëren praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een simpel boekhoudpakket in Excel waarmee zelf snel je boekhouding doet en zo honderden euro’s verdient op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat wij maken. Voor meer dan 70.000 ondernemers.
excel sjablonen rekenmodellen excel templates
9,1
Filter 1878 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1874 met beschrijving

• Andy
    Geverifieerde klant van Boekhouden in Excel

Prijzen zijn goed, heb alleen nog geen ervaring met de service, behalve dan dat het product meteen beschikbaar was voor gebruik.

• Ed Schenk

Goed en overzichtelijk

• Hoe beoordeel je Boekhouden in Excel?

• David Gerritsen
    Geverifieerde klant van Boekhouden in Excel

Goede service en snelle reactie per mail, duidelijk communicatie en het bestand werkt ook naar behoren - handige tool en veel vollediger dan alle online (en kosteloze) versies.

Antwoord van Boekhouden in Excel

Leuk om te horen. Dankjewel.

• Ronald
    Geverifieerde klant van Boekhouden in Excel

Waardeloze sheet. Voor dit bedrag had ik hem veel uitgebreider verwacht. Ik kan hier helemaal niks mee

Antwoord van Boekhouden in Excel

Wat jammer Ronald. De template Reiskostenvergoeding is simpel, maar doet precies wat ie moet doen. Je krijgt bij ons altijd precies wat er op de productpagina staat beschreven en getoond. Niet meer en niet minder.

• Gert
    Review voor Boekhouden in Excel

kan nu weer verder met een goed boekhoudsysteem

Antwoord van Boekhouden in Excel

Heel fijn om te lezen. Bedankt Gert.

• Frans T
    Review voor Boekhouden in Excel

goede snelle service, fijn product

Antwoord van Boekhouden in Excel

Graag gedaan Frans en bedankt.

• boekhouder Diana
    Geverifieerde klant van Boekhouden in Excel

HEt scheelt enorm veel tijd omdat ik niet zelf de sjablonen hoef te maken. Daarnaast is de service van Stefan prima, alle vragen worden beantwoord.

Antwoord van Boekhouden in Excel

Helemaal mee eens. Beter een goede template kopen dan uren zelf rommelen in Excel.

• Jos Pieters

Antwoord van Boekhouden in Excel

Weer graag gedaan Jos. Superbedankt.

• vjollca Danhoxha
    Geverifieerde klant van Boekhouden in Excel

Ik vind het erg moeilijk

Antwoord van Boekhouden in Excel

Jammer dat je het moeilijk vindt om de template Bewindvoering in Excel te gebruiken. Financiële verantwoording afleggen aan de rechtbank vergt nu eenmaal veel werk. Jammer dat je nog geen hulp hebt gezocht bij onze helpdesk. We helpen je graag verder.

• Martin Brandsma
    Geverifieerde klant van Boekhouden in Excel

Geweldig programma met een steengoede service door vakkundige mensen

Antwoord van Boekhouden in Excel

Dankjewel Martin. We doen ons best.

• Huub
    Review voor Boekhouden in Excel

Een error in mijn boekhoud excel bestand is dezelfde dag snel door Stephan (en team) opgelost. Super!

Antwoord van Boekhouden in Excel

Graag gedaan Huub en bedankt voor de 5 sterren.

• Paul Coussens
    Geverifieerde klant van Boekhouden in Excel

Eigenlijk kan je met jullie KP Calculatie geen KP berekening maken.

Beste Paul,

Wat jammer dat je ze er zo over denkt. Helaas onderbouw je jouw bewering niet duidelijk met een voorbeeld. Wat je zegt is niet waar. Op de productpagina staat precies vermeld wat je krijgt. Niet meer en niet minder.

De kostprijscalculatie toolkit bestaat uit een set berekeningen voor: kostprijscalculaties, contributiemarge en optimale afzet berekeningen en break-even analyses.

Met bijvoorbeeld de enkelvoudige kostprijscalculatie bouw je een kostprijs op uit vaste en variabele kosten. Met de gedifferentieerde toeslagcalculatie werk je juist met directe en indirecte kosten. Je bepaalt eerst wat de directe materiaal en arbeidskosten zijn per product. Dan verdeel je de overhead als toeslag over de product(groepen) van je onderneming.

Maar misschien had je wat anders voor ogen. Alleen maak je dat niet duidelijk en is het lastig om je te helpen.

• Pascal Delahaije
    Geverifieerde klant van Boekhouden in Excel

Weer een zeer handig format kunnen downloaden en scheelt weer een hoop werk.

Daar doen we het voor.

• Sipke Kooistra

Zoals ik ben gewend,snel
    en direct werkend

Antwoord van Boekhouden in Excel

Leuk om te horen. Bedankt.

• Marc
    Review voor Boekhouden in Excel

Beste boekhoudsoftware voor ZZP en kleine BV's. Slim, overzichtelijk en daarnaast goedkoop.

Daar ben ik het helemaal mee eens !! :P

• Rosanne van der Meer

Goede tool, goede support

Dankjewel Rosanne en graag gedaan

• Anne Meijer

Ordnerruggen. Geweldig.

Antwoord van Boekhouden in Excel

Leuk he? Ik vind ze ook heel handig.

• M Bink
    Geverifieerde klant van Boekhouden in Excel

Snelle levering; wat karige handleiding

Antwoord van Boekhouden in Excel

Laat me weten als je vragen hebt via de helpdesk. Dan ben je zo weer op weg.

• Erik Emmelkamp
    Geverifieerde klant van Boekhouden in Excel

eerst moeite met installeren van de mutaties maar na bekijken van de controlle is het goed gegaan. moest het programma eerst ven leren.

Antwoord van Boekhouden in Excel

Dat is met alles. Blij dat het gelukt is. Bedankt.

• Tineke

Duidelijk en prettig programma

Antwoord van Boekhouden in Excel

Wat fijn om te lezen. Bedankt.