Boekhouden in Excel
Martin Brandsma
Prima hulp bij een lastig probleempje, geweldig
RENNY BOGAERT
Uitstekende service
Hoe beoordeel je Boekhouden in Excel?
Vincent
Bestellen gaat snel en goed. Na betaling kun je het gewenste bestand downloaden.
Ik was op zoek naar een duidelijke personeelsplanner. Deze werkt fijn en overzichtelijkAntwoord van Boekhouden in ExcelFijn dat de personeelsplanner goed voor je werkt.
Polly
eeedrtyjdt
Antwoord van Boekhouden in ExcelWow
Karel Derks
Eenvoudig en snel BIE weer met een jaar verlengd.
Antwoord van Boekhouden in ExcelDankjewel Karel. Top!
Jos Snippe
Reeds meer dan 10 jaar gebruik ik Boekhouden in Excel, met veel plezier.
Antwoord van Boekhouden in ExcelWow, dat is gaaf! Bedankt voor alle jaren dat je klant bent en deze mooie review.
Stefan De Roo
Mooie prijzen en goede service
Antwoord van Boekhouden in ExcelDankjewel Stefan. Ik doe graag mijn best voor iedereen.
Sjaak Lelie
Prima
Antwoord van Boekhouden in ExcelBedankt Sjaak.
Jack Burgt, van der
Er zitten nog fouten in het excel bestand!
Antwoord van Boekhouden in ExcelHi Jack, als er onverhoopt nog fouten in een template zitten dan hoor ik dat graag. Het helpt mij en jezelf niet als je dat in een review zet. Zo kan ik het product niet verbeteren. Het kan ook zijn dat je denkt dat iets fout is, terwijl het zo maar kan zijn dat je even moet wennen aan een sheet. Dus stuur me alsjeblieft een specificatie van je bevindingen via de helpdesk. https://support.boekhoudeninexcel.nl
Angelo van Nies
De Excel-bestanden va BIE zijn erg goed opgesteld en besparen mij heel veel tijd!!
Antwoord van Boekhouden in ExcelDankjewel voor het compliment en de 5 sterren Angelo.
H Kip
Snelle service en uitstekend programma
Antwoord van Boekhouden in ExcelDankjewel. Fijn dat je het een goed programma vindt.
yellowhouse
Goed product en goede service
Jan Wierbos
kan er niet mee omgaan
Antwoord van Boekhouden in ExcelJe kunt altijd onze hulp inschakelen. De kolommenadministratie is juist vrij simpel. Stuur een een hulpvraag in via de helpdesk en je kunt zo weer verder. https://support.boekhoudeninexcel.nl
H van der Heijden
Gedownload
Antwoord van Boekhouden in ExcelDank voor je review.
Gerard Hund
Vooral goed suport
Antwoord van Boekhouden in ExcelGraag gedaan Gerard en bedankt voor de review
O
Werkt super, Bedankt!
Antwoord van Boekhouden in ExcelFijn dat het super werkt!
mustafa koyak
prima service. wel snel ook..
Antwoord van Boekhouden in ExcelDankjewel voor de beoordeling Mustafa
Adri
Huishoudboek in Excel
In het begin wat opstartproblemen gekend. Rekening in transactie niet gelijk aan die bij de instellingen. Ook opletten dat na een groot aantal transactie de formules niet meer worden mee gekopieerd. Naar steeds meer gewenning geeft de template heel mooie overzichten,Antwoord van Boekhouden in ExcelEr zitten inderdaad veel mogelijkheden in de template. Ik ben blij dat je er uit bent gekomen Adri.
Robin
Prima
Antwoord van Boekhouden in ExcelThx
Hans Peter Bos
Makkelijk spreadsheet. Handig voor administratie. Jammer dat ABNAMRO geen tegenrekeningen geeft bij downloaden mutaties, voor andere banken werkt het perfect, voor mij iets meer werk.
Antwoord van Boekhouden in ExcelHi Hans, dat ABN AMRO probleem heb ik ook opgelost hoor. Neem even contact op via de helpdesk.