Boekhouden in Excel
Andy
Prijzen zijn goed, heb alleen nog geen ervaring met de service, behalve dan dat het product meteen beschikbaar was voor gebruik.
Ed Schenk
Goed en overzichtelijk
Hoe beoordeel je Boekhouden in Excel?
David Gerritsen
Goede service en snelle reactie per mail, duidelijk communicatie en het bestand werkt ook naar behoren - handige tool en veel vollediger dan alle online (en kosteloze) versies.
Antwoord van Boekhouden in ExcelLeuk om te horen. Dankjewel.
Ronald
Waardeloze sheet. Voor dit bedrag had ik hem veel uitgebreider verwacht. Ik kan hier helemaal niks mee
Antwoord van Boekhouden in ExcelWat jammer Ronald. De template Reiskostenvergoeding is simpel, maar doet precies wat ie moet doen. Je krijgt bij ons altijd precies wat er op de productpagina staat beschreven en getoond. Niet meer en niet minder.
Gert
kan nu weer verder met een goed boekhoudsysteem
Antwoord van Boekhouden in ExcelHeel fijn om te lezen. Bedankt Gert.
Frans T
goede snelle service, fijn product
Antwoord van Boekhouden in ExcelGraag gedaan Frans en bedankt.
boekhouder Diana
HEt scheelt enorm veel tijd omdat ik niet zelf de sjablonen hoef te maken. Daarnaast is de service van Stefan prima, alle vragen worden beantwoord.
Antwoord van Boekhouden in ExcelHelemaal mee eens. Beter een goede template kopen dan uren zelf rommelen in Excel.
Jos Pieters
Antwoord van Boekhouden in ExcelWeer graag gedaan Jos. Superbedankt.
vjollca Danhoxha
Ik vind het erg moeilijk
Antwoord van Boekhouden in ExcelJammer dat je het moeilijk vindt om de template Bewindvoering in Excel te gebruiken. Financiële verantwoording afleggen aan de rechtbank vergt nu eenmaal veel werk. Jammer dat je nog geen hulp hebt gezocht bij onze helpdesk. We helpen je graag verder.
Martin Brandsma
Geweldig programma met een steengoede service door vakkundige mensen
Antwoord van Boekhouden in ExcelDankjewel Martin. We doen ons best.
Huub
Een error in mijn boekhoud excel bestand is dezelfde dag snel door Stephan (en team) opgelost. Super!
Antwoord van Boekhouden in ExcelGraag gedaan Huub en bedankt voor de 5 sterren.
Paul Coussens
Eigenlijk kan je met jullie KP Calculatie geen KP berekening maken.
Antwoord van Boekhouden in ExcelBeste Paul,
Wat jammer dat je ze er zo over denkt. Helaas onderbouw je jouw bewering niet duidelijk met een voorbeeld. Wat je zegt is niet waar. Op de productpagina staat precies vermeld wat je krijgt. Niet meer en niet minder.
De kostprijscalculatie toolkit bestaat uit een set berekeningen voor: kostprijscalculaties, contributiemarge en optimale afzet berekeningen en break-even analyses.
Met bijvoorbeeld de enkelvoudige kostprijscalculatie bouw je een kostprijs op uit vaste en variabele kosten. Met de gedifferentieerde toeslagcalculatie werk je juist met directe en indirecte kosten. Je bepaalt eerst wat de directe materiaal en arbeidskosten zijn per product. Dan verdeel je de overhead als toeslag over de product(groepen) van je onderneming.
Maar misschien had je wat anders voor ogen. Alleen maak je dat niet duidelijk en is het lastig om je te helpen. -
Pascal Delahaije
Weer een zeer handig format kunnen downloaden en scheelt weer een hoop werk.
Antwoord van Boekhouden in ExcelDaar doen we het voor.
Sipke Kooistra
Zoals ik ben gewend,snel
en direct werkendAntwoord van Boekhouden in ExcelLeuk om te horen. Bedankt.
Marc
Beste boekhoudsoftware voor ZZP en kleine BV's. Slim, overzichtelijk en daarnaast goedkoop.
Antwoord van Boekhouden in ExcelDaar ben ik het helemaal mee eens !! :P
Rosanne van der Meer
Goede tool, goede support
Antwoord van Boekhouden in ExcelDankjewel Rosanne en graag gedaan
Anne Meijer
Ordnerruggen. Geweldig.
Antwoord van Boekhouden in ExcelLeuk he? Ik vind ze ook heel handig.
M Bink
Snelle levering; wat karige handleiding
Antwoord van Boekhouden in ExcelLaat me weten als je vragen hebt via de helpdesk. Dan ben je zo weer op weg.
Erik Emmelkamp
eerst moeite met installeren van de mutaties maar na bekijken van de controlle is het goed gegaan. moest het programma eerst ven leren.
Antwoord van Boekhouden in ExcelDat is met alles. Blij dat het gelukt is. Bedankt.
Tineke
Duidelijk en prettig programma
Antwoord van Boekhouden in ExcelWat fijn om te lezen. Bedankt.