Boerderijboodschappen

Boerderijboodschappen

Boerderijboodschappen.nl werkt samen met boeren uit de Achterhoek en Twente met hart voor hun dieren en zaak. Door je dagelijkse boodschappen te kopen via boerderijboodschappen.nl draag je daarnaast bij aan een keten die deugt. Je koopt, via ons, direct bij de boer, voor een eerlijke prijs. De tijd tussen productie en het bereiken van jouw koelkast is kort. Het eten daardoor supervers en het legt geen honderden kilometers af om je bord te bereiken.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.