Boetiek Aniek

Boetiek Aniek

Boetiek Aniek is opgericht in 2021. In onze boetiek vind je mooie trendy duurzame kleding en gold plated sieraden waar je hebberig van wordt. Bij Boetiek Aniek willen we jouw online shopervaring persoonlijk maken, daarom staan aandacht en service voor ons centraal, we willen dezelfde service bieden als een echte winkel, maar dan online. Omdat je niet iedere dag iets moois voor jezelf koopt willen we er dan ook dat het speciaal is, door er een persoonlijke touch aan te geven. Zodat het voelt als een cadeautje voor jezelf.

Wij zijn continu voor jou op zoek naar nieuwe merken en trends. Bij ons kun je terecht voor die items die niet overal te koop zijn. Je vind bij Boetiek Aniek de nieuwste collecties van de mooiste merken uit Nederland, Parijs en Scandinavië. Zoals FRNCH, Grace & Mila, mbyM, Modstrom en Flawed.
Kwaliteit staat bij Boetiek Aniek voorop. Onze merken worden met zorg geselecteerd. Wij verkopen alleen merken waarvan wij fan zijn en die wij zelf ook dragen. Zo kunnen wij de kwaliteit en blijvende pasvorm garanderen en kun jij optimaal genieten van je outfit.

Boetiek Aniek zet zich in voor meer duurzaamheid. Dit vind je terug in onze manier van werken, Zo maken wij gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal, gebruiken wij zo min mogelijk plastic en werken wij met duurzame merken.

Ben je niet zo van het online winkelen? Wil je graag wat extra advies bij het shoppen of juist rustig samen met je vriendin, moeder of dochter passen? Je kan bij ons ook komen private shoppen in Wijchen. We helpen je graag met stijladvies en geven onze eerlijke mening.
De zekerheden van https://www.boetiekaniek.nl
Lid

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.