Bokstijn Feest & Ballonnen

Bokstijn Feest & Ballonnen

Bokstijn Feest & Ballonnen is sinds 1908 een begrip in feestartikelen en heeft momenteel drie filialen, twee in Den Haag en een in Leiden. Dagelijks zijn we bezig om kwaliteitswinkels neer te zetten in feestartikelen en ballondecoraties met een zeer ruim assortiment. Via onze webshop kunt u de volledige collectie bekijken dat wij momenteel op voorraad hebben en kunt u snel en gemakkelijk de leukste feestartikelen en feestkleding online bestellen.
De zekerheden van https://www.bokstijn.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.