Bokumo ICT

Bokumo ICT

Bokumo is al 3 keer door het publiek gekozen tot beste computerwinkel van Noord-Holland. Je kan bij ons terecht voor computers, laptops, tablets en aanverwante producten. Ook zijn wij officieel partner van Apple en kun je bij ons terecht voor het volledige assortiment Apple producten.

Naast het leveren van producten en advies staan wij ook voor jou klaar voor reparaties en installatiewerkzaamheden. Onze bekroonde supportdesk voert werkzaamheden aan IT apparatuur moeiteloos voor jou uit. Naast onze webshop, kun je bij ons ook in de fysieke winkel terecht. Wij staan voor je klaar en helpen jou graag.
De zekerheden van https://shop.bokumo.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds 1991 repareren wij nagenoeg ieder IT-apparaat. Maar repareren is niet het enige dat wij doen. Ook ondersteuning wanneer je er niet uitkomt met software of hulp bij het aanschaffen van nieuwe apparatuur behoort tot onze dienstverlening. Wij zijn continue op zoek naar de beste manier om van onze klant een blije klant te maken. De bekroning tot computerwinkel van het jaar van de provincie Noord-Holland, welke wij 3x hebben mogen ontvangen, is dan ook de kroon op ons werk.


Bekijk Manifest