Bokumo ICT
Naast het leveren van producten en advies staan wij ook voor jou klaar voor reparaties en installatiewerkzaamheden. Onze bekroonde supportdesk voert werkzaamheden aan IT apparatuur moeiteloos voor jou uit. Naast onze webshop, kun je bij ons ook in de fysieke winkel terecht. Wij staan voor je klaar en helpen jou graag.
Jan
Printer software gewijzigd i.v.m..overstap Ziggo naar K.P.N.
Monteur aan huis, printer werkt weer als vanouds! -
Mart
Zeer tevreden over bokumo, vriendelijke mensen en word altijd prima geholpen.
Zal ze bij iedereen aanbevelen.
Hoe beoordeel je Bokumo ICT?
Rinse
Heldere afspraak kunnen maken. Ik had elders nieuwe laptop gekocht en kon het in iets meer dan een etmaal laten installeren. Dat is uitstekend gebeurd. Een aantal handelingen kon ik alleen na afloop thuis verrichten, en daarvoor heb ik andere hulp ingeroepen.
Els
Printer moest opnieuw ingesteld nadat ik een nieuw ziggo kastje had gekregen. Prima service.
Emmy Keeman
Verlenging Microsoft
Tjeerd
Laptop besteld bij Bokumo, was niet leverbaar. Voor hetzelfde bedrag hebben zij mij een nog krachtigere laptop aangeboden.
Verder plezierig personeel en kundig geholpen. Top! -
Ap
goed geholpen
Simon
Helaas duurde de reparatie ruim 14 dagen en was het onderdeel duurder dan marktconform.
justine
goed en snel geholpen
Irene
Zoals altijd weer uitstekend, adequaat en vriendelijk geholpen
Ton
Prima
rietveld
service prima
Christien
Prima service en goed advies.
Ronald
Altijd deskundig en snel geholpen!
Truda
deskundig en mensgericht
Miranda
Goed advies, offerte duidelijk met keuze mogelijkheden. Bij vragen kun je direct terecht en helpen ze je op weg. Nu genieten van mijn nieuwe laptop.
Wim
Prettig en vlot geholpen
Jannie Ramakers
Hele goede uitleg vooraf en prima servicebeurt. Je kan altijd contact opnemen als je naderhand tegen iets oploopt wat je niet begrijpt.
Eerlijke prijskwaliteit verhouding. Prijsopgaaf zo dat je niet voor verrassingen komt te staan. Vriendelijke medewerkers. -
Francis
Prima service. Offerte nog dezelfde dag ontvangen.Alles perfect geregeld. Snelle levering nieuwe laptop.
Jacques
uitstekende service en hulp