Bonvibes-giftshop

Bonvibes-giftshop

Wil je iemand blij maken met een leuk en uniek cadeau met naam of foto? Wil je iemand bedanken of belonen, omdat diegene je heeft geholpen? Of wil je juist iemand iets leuks geven op een verjaardag, of babyshower Of wil je iemand beterschap of sterkte wensen? Met onze gepersonaliseerde cadeaus kun je iemand verrassen, gelukkig maken of een hart onder de riem steken. In onze webshop vind je verschillende producten die je kunt personaliseren. Producten zoals een drinkbeker met naam, een kussen met naam een rugzak en nog tal van producten die gepersonaliseerd kunnen worden.

Met een uniek cadeau kun je iemand heel gelukkig maken of troosten. Je vindt echt voor iedereen wel een geschikt cadeau. Of je nu op zoek bent naar een mooi cadeau voor mama of papa, voor je vriend of vriendin. of voor opa of oma. Ook voor de kerverse ouders en hun kleine wonder hebben wij een gepersonaliseerd kraamcadeau, wat denk je van een kraamcadeau met naam? Of een kraamcadeau met foto?
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.