Boogschietshop
Duidelijke site
Nette prijzen
Uitstekende kwaliteit -
Tom
Initieel een probleem met een defecte boog. Na contact met de eigenaar en (gelukkig) videobewijs dat in dit geval niet om een gebruikersfout ging is de volledige boog wel kosteloos vervangen door een nieuw product. Goeie service. Thx Francois!
Hoe beoordeel je Boogschietshop?
Jeroen Driessen
Prima boog, snel geleverd
Patrick Enninga
Zoals gewoonlijk snelle levering en zoals je het ziet op de site zo word het ook geleverd.
Ik persoonlijk ben heel erg tevreden over alles . Dus vooral blijven doorgaan.
Dolf
Het was mijn eerste bestelling en dan is het te kort om een bedrijf te beoordelen. Wat wel kan is de service bij de eerste bestelling te beoordelen omdat uiteindelijk dat het belangrijkste is. En de service is echt goed, er was iets niet in orde met mijn bestelling en dat werd direct, dezelfde dag nog, goedgemaakt, hier kunnen veel winkels iets van leren. Ik ben heel erg tevreden.
Rob
Arvid
Regelmatig besteld , en altijd prima in orde.
Jurgen Gressens
Ik ben zeer tevreden over mijn ontvangen artikelen.
W KUHLEMEIER
Ik heb een Longbow gekocht bij jullie,maar om mijn pees goed te laten lopen moest ik hem aan de boven en onderkant wel in schuren ander zou hij er zomaar uit kunnen lopen.Dit is de longbow van 99euro om en nabij met opsturen 122euro."Tja"" ".........
Alex
Goede en snelle service . Bezorgservice goed gecommuniceerd
Marco
Alles is naar behoren gegaan den tevreden!
Wim Wouters
Gewoon een goede zaak
Anouk de Jong
Zeer slechte klantenservice, niet te bereiken. Onze bestelling had een mankement. Men heeft niet gereageerd op onze mail daarover. En ze zijn verder niet te bereiken. Wij hopen op een reactie in de toekomst,
Ray
Upgrade gedaan van een houten Core Archery riser naar een aluminium versie. Top!
Dre van zanten
Super bedrijf..snelle levering en bij eventuele vragen wordt je goed geholpen .. top
Samuel groot Wassink
Snelle levering, goede kwaliteit producten. Bestel er graag weer
JvB
Snel geleverd en super mooie boog!! Erg blij mee!
pieter bos
ik had een kruisboog gekocht en ging snel kapot is gratis vernieuwd
Marcel
Prima product, snelle levering.
Chris Schiffmacher
Mooie producten, en snelle levering.