Borduur Kado
Hellen
Goede en vlotte service en prachtig resultaat.
Ik ben erg tevreden!! -
Jose
De bestelling werd vlot en naar tevredenheid uitgevoerd!
Hoe beoordeel je Borduur Kado?
Alfred.
Ik ben op een zeer fijne manier door mevrouw geholpen bij de samenstelling van mijn order.
Dat verdient toch meer dan 5 sterren.... -
Maarten Jan
Een kraampakket met bedrijfslogo voor een collega besteld en het voldeed zeer aan de verwachtingen. Echt top!
Lucie
Een prachtig ledikant lakentje laten borduren , heel fijn geholpen door Suma, zij heeft een mooi ontwerp getekend naar voorbeeld van een stuk behang en daarna heel mooi geborduurd. Wij zijn er heel blij mee.
Holland Composites
Via deze site een mooi huwelijkscadeau gevonden voor één van onze collega's. Super vriendelijke service: er is meegedacht hoe het shirtje het beste vormgegeven kon worden. De verzending ging supersnel en het resultaat is echt heel erg leuk geworden!
Rebecca
Fantastische service en levering! Ik ben heel erg tervreden
Linda
Prachtige handdoeken voor trouwerij van mijn vriendin. Snel geleverd en de kwaliteit is echt top! Dat viel bij een andere winkel een keer tegen, dus ik was een beetje bang, maar heel blij dat ik nu borduurkado heb gevonden. Echt fijne kwaliteit handdoeken.
De badeendjes bij de handdoeken zijn ook superleuk en heel schappelijk geprijsd.
Echt een aanrader voor dit soort leuke, persoonlijke cadeaus!!!
Nancy
Top service bij borduur kado! Ik had 4 mokken besteld maar die waren helaas allemaal stuk dat ik ze ontving. Ik heb ze gemaild met een foto van de mokken en er werden meteen nieuwe voor me gemaakt. Heel blij met het resultaat.
Jorn
Wat een geweldige service. Er werd een handdoek geleverd waar de bedrukking iets scheef zat. Een mailtje gestuurd, direct antwoord en Suma gaf aan dat ze een nieuwe zou opsturen. Dit geheel kosteloos! De handdoeken waren niet voorradig en de tijd was wat aan het dringen voor mij maar ik ben netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
2 dagen voordat ik het cadeau wilde geven is de handdoek geleverd.
Echt fantastisch. Dit noem je klantvriendelijkheid!
Rianne
Uitstekend geholpen bij een alternatief. Snelle levering en goede service. Zeker aan te raden!
Ricardo
Order is snel opgepakt en conform verwachting geleverd. In het traject nog meegedacht over welke keuzes te maken ten aanzien van kleurstelling. We komen zeker weer terug bij een volgende cadeau!
Tini Bon
Wat een snelle en goede services!
Mooie kwaliteit en prachtig geborduurd.
Vriendelijk ook aan telefoon.
Een 10 + -
Evelein
Wij zijn heel blij met de mooie handdoeken. Goed van kwaliteit, persoonlijk en een mooie herinnering aan een bijzondere gebeurtenis.
Wij maken onze oudere nicht blij op haar trouwdag en ons kleine nichtje bij haar zwemdiploma's ABC.
Echt een aanrader om cadeau te geven! -
Hanneke
Prachtige handdoeken voor 50-jarig huwelijk. Supersnelle levering, hartelijk dank hiervoor! Het bruidspaar zal er blij mee zijn!!
Zeyneb Öktay
De bedrukking op de mok is echt prachtig! Als een echte koffieleuter, is een gepersonaliseerde mok een super idee om weg te geven. De kleuren zijn mooi helder, het is vaatwasserbestendig en de variatie aan lettertypes geeft je genoeg keuze om het je eigen te maken. Zal zeker weer hier bestellen.
Suzanne
Leuk assortiment, snelle antwoorden en prettig advies! Gaaf logo geborduurd!!
Blij met het eindresultaat. -
Gonneke
Wat hebben jullie mooie handdoeken voor me gemaakt! Het is een feestje om ze kado te geven.
Marijke
Heel fijne en goede service na melding dat cadeau nog niet was ontvangen en cadeau is prachtig!
Gaby
Ontzettend fijn bedrijf, denkt goed mee en heeft een super service! Erg blij met onze bestelling