Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Borduur Kado heeft 10 4 ster reviews 10
Borduur Kado heeft 0 3 ster reviews 0
Borduur Kado heeft 1 2 ster reviews 1
Borduur Kado heeft 3 1 ster reviews 3

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Hannah

Hele fijne klantenservice. Ik was laat met bestellen dus het kado moest snel worden verzonden. En dat hebben ze ook uitstekend en super snel gedaan na dat ik dat gevraagd heb. En heel erg nauwkeurige borduurtekst. Aanrader!

2. Els Akerboom

Een heel fijn bedrijf waarbij het contact prima is met volop aandacht en het bestelde snel geleverd wordt. Een aanrader als je een leuk origineel (kraam)cadeau wil. Voor ons bedrijf is een eigen bestel pagina gemaakt waardoor ik heel snel, exact hetzelfde voor onze medewerkers kan bestellen. Top!

3. Hoe zou je Borduur Kado beoordelen?

4. Linda

Goede kwaliteit. Super service. Ik had per ongeluk het leveradres foutief ingevuld dus de pakjes werden niet bij mij geleverd. 1 pakje werd in een postpunt in de buurt van het foutieve adres geleverd en het andere werd teruggestuurd. Borduurkado heeft alles op alles gezet om voor mij een oplossing te zoeken. Beide pakjes zijn door hun hulp alsnog ongeschonden bij mij toegekomen.

5. Monique Z

Ieder jaar bestellen we een gepersonaliseerde knuffel voor de eerstgeboren baby in onze gemeente. En ieder jaar worden we zelf weer blij van de mooie knuffels en het vakkundige borduurwerk. Altijd jammer om die mooie beestjes weer af te moeten staan.

6. Peter Zuidhof

Het is altijd een genoegen om zaken te doen met Koos en Suma van Borduurkado.nl Ik heb ze een aantal jaren geleden leren kennen als lieve, zorgzame, hardwerkende ondernemers, die waar het kan graag een stapje extra doen. Ze zijn eerlijk in hun adviezen. Ze borduren voor ons onze bedrijfskleding, en geschenken. Daarbij hebben ze aan een half woord genoeg. Ga zo door!

7. Els M.

Beste Team Borduurkado, Dank jullie wel, voor het prachtig geborduurde artikel. Jullie vakmanschap is duidelijk te zien, het resultaat is geweldig. Ik ben er superblij mee, topkwaliteit. Daarnaast was de communicatie prettig en het artikel werd zorgvuldig verpakt en verzonden waardoor het in perfecte staat aankwam. Dit geeft vertrouwen en laat zien dat er aandacht is voor het hele proces ------van creatie tot levering!! Dank jullie wel