Borduurcado has always delivered great quality products and awesome customer service! They are always willing to help and find a solution. Top!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2018
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Robyn
- Wilma Goorden
Ik zocht een kado voor het afscheid van een trainer die stage heeft gelopen op de sportschool. Ik vond het gelijk een leuk, persoonlijk idee, een handdoek in de kleuren van de sportschool met naam er op. Super blij dat de bestelling op tijd is aangekomen.
Hoe zou je Borduur Kado beoordelen?
- Marjan
We hebben weer prachtig geborduurde handdoeken ontvangen voor onze schoolverlaters! Snel geleverd, voldoet aan alle wensen, groot assortiment, vriendelijke mensen. Kortom: fantastisch!!!!
- Alida
Mijn vaste adres voor elke bijzondere gelegenheid!Ik heb inmiddels al meerdere keren hier besteld en ben echt super tevreden. Het assortiment is heel veelzijdig en ze doen veel meer dan alleen kleding. Van prachtige kraamcadeaus en unieke cadeaus voor een trouwerij tot leuk bedrukte spaarpotten; het resultaat is elke keer weer prachtig afgewerkt en van hoge kwaliteit. Nu er voor onszelf ook een kleine op komst is, weet ik al 100% zeker waar ik straks de babyspullen ga laten maken. Een absolute aanrader!
- Noortje
Super leuke eigen wk-badjas laten borduren. Goede service, laagdrempelig, denken mee en erg vriendelijk. Iets wat mij heel erg op viel in positieve zin is de communicatie/facturering via de mail. Vooral voor bedrijven met grote bestellingen lijkt mij dit erg waardevol! Erg professioneel nml! Ik ben blij met mijn aankoop!
- Ciska de Lange
Mijn ervaringen met Borduur kado zijn alleen maar positief. Ik heb diverse keren een bestelling gedaan. De handdoeken zijn van goede kwaliteit, mooie borduurstiksels in diverse kleuren en patronen. Ze zijn communicatief sterk, vriendelijk en de samenwerking is goed. Het is gewoon zo leuk om iets kado te geven van dit mooie bedrijf!