Boutique Deco

Boutique Deco

Boutique Deco is de specialist voor kleine woonaccessoires, wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en betrouwbare leveranciers. Op www.boutiquedeco.nl vindt u ons ruime assortiment aan luxe woonaccessoires.
De zekerheden van https://boutiquedeco.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Boutique Deco is een Nederlandse webshop die zich dagelijks bezig houdt met de nieuwste trends & lifestyle op het gebied van interieur. Ons online assortiment wordt dagelijks aangevuld met de nieuwste woonitems van verschillende trendy woonmerken.
Wij vinden het fantastisch om u te inspireren, zodat u uw unieke style thuis kunt voortzetten in uw eigen interieur! Boutique Deco is voor ieder wat wils.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.