Box Brownies
Geluk in een doosje - dé lekkerste brownies van Nederland!
8,8
Filter 2767 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1460 met beschrijving

• Joella Barten
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Een week geleden brownies besteld voor de verjaardag van een vriendin maar helaas tot nu toe nog steeds niet bij haar aangekomen

Goedemiddah Joella,

Bedankt voor je berichtje. Wat vervelend om te lezen dat het doosje brownies na een week nog niet zijn geleverd. We proberen altijd een passende oplossing te vinden 🤗 We hebben je zojuist een email gestuurd zodat we even met je mee kunnen kijken!

Box brownnies

• Tineke Vis-Woldendorp
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Te laat bezorgd. Had dag eerder gekund. Hoe de brownies smaken weet ik niet want had ze bij een vriendin laten bezorgen.

Goedemorgen Tineke,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de bezorging later was dan je had gehoopt. Helaas zijn wij afhankelijk van de bezorgdienst, waardoor een bestelling soms later geleverd wordt dan gepland.

Gelukkig blijven onze brownies vanaf de dag van verzending nog ruim 9 dagen vers en heerlijk van smaak, dus je vriendin kan er alsnog volop van genieten.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het ons gerust weten, we helpen je graag verder.

Joelle

• Hoe beoordeel je Box Brownies?

• MV
    Review voor Box Brownies

Als cadeau een mix box mini’s gekregen. Leuk concept, netjes verpakt en uitnodigende uitstraling met zeer gevarieerd aanbod. De smaak van de meeste brownies jammer genoeg niet bijzonder, uiteindelijk toch waar het om draait. Zal het zelf hierom niet cadeau geven.

Goedemorgen,

Bedankt voor je feedback.
    Jammer dat de brownies zelf niet helemaal voldeden aan je verwachtingen, dat is natuurlijk wél waar het uiteindelijk om gaat.🍫
    We vinden het belangrijk dat onze smaken verrassend én lekker zijn, dus jouw ervaring nemen we mee in onze verbeteringen. Mocht je nog specifieke tips of opmerkingen hebben, dan staan we altijd open om mee te luisteren.

• Fem
    Review voor Box Brownies

De bestelling was vertraagd (verkeerde regio gesorteerd) door de externe vervoerder. Gemaild naar boxbrownies en super lieve reactie. Ze hebben gelijk een nieuwe order aangemaakt zodat de bestelling de volgende dag alsnog op de bestemming geleverd werd. Dikke lieve duim voor deze klantvriendelijkheid!

Antwoord van Box Brownies

Bedankt je lieve bericht! Fijn dat het goed is opgelost!

• Jennifer Pereboom
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Al vaker ontvangen en ook weggegeven! Zijn heerlijke brownies

• anemiek
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Ik had ingevuld bezorgen op maandag 3 nov. Ze werden doir jullie pas op die dag verstuurd en ze kwamen later aan. Dat was niet de afspraak

Goedemorgen Anemiek,

Bedankt voor je feedback!
    We zijn in het weekend gesloten, en op onze website kun je alleen een verzenddatum selecteren.

Ik heb even in je bestelling gekeken en zie dat je brownies op maandag 3 november zijn verzonden en op 4 november via de brievenbuspost zijn bezorgd.

Hopelijk geeft dit wat meer duidelijkheid! 🍫

Box brownies

• Kayleigh
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Heerlijk!! Leuke proeverij en leuk om te geven.

• Geeske Donner
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Heerlijke brownies. Uitstekende service.

• Cato Weber

Zeer tevreden

• Tineke de Bruijn
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Goede service. Viel bij de ontvanger in de smaak

• Carolien

Lekker

• Esther Van den Oudenalder
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Snel en netjes verzonden. De brownies waren heerlijk. Ik had 4 verschillende smaken.Ze waren allemaal erg lekker. Wij hebben genoten. Een aanrader

• Hes
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Feestelijk cadeau en netjes verzonden naar het ziekenhuis

• An
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Box goed ontvangen en was een leuke verassing voor de jarige🥳

• Eveline
    Geverifieerde klant van Box Brownies

De lekkerste brownies die ik ooit geproefd heb!

• Sita Dijkstra
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Als cadeau verstuurd prima gegaan afz was moeilijk te vinden volgens de ontvanger

• Paula Rensen
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Snelle bezorging. Het cadeau werd op de gewenste dag ontvangen

• Ninke groot
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Ik had per ongeluk dubbel nesteld. Super service en snel op gelost

• Monique Thiadens

super lekker en zage

• Anjuscha
    Geverifieerde klant van Box Brownies

Het was niet goed gegaan met DHL en Joëlle heeft dat heel snel en prettig voor me opgelost zodat de verassingen toch nog snel en op tijd bezorgd werden.