Boys and Girlz

Boys and Girlz

Boys and Girlz heeft de leukste gepersonaliseerde baby en kinderartikelen geheel gemaakt naar jouw eigen wensen.
De zekerheden van https://www.boysandgirlz.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Cindy en ik ben het gezicht achter Boys and Girlz.
Begin 2018 ben ik hobbymatig begonnen met het personaliseren van vooral shirtjes voor mijn oudste dochter Destiny.
De reactie van mijn naaste omgeving waren erg positief en kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook wat voor hen kon maken. Op 6 augustus 2018 heb ik de stap genomen om mij in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel en zo is Boys and Girlz geboren.
Langzaam aan groeide mijn bedrijf en ging ik mij ook meer richten op traktaties, daarnaast bouwde ik een aardig assortiment op om te personaliseren.


Bekijk Manifest