Boys and Girlz
Sharon
Fijne communicatie. Mooi ontwerp en snelle levering. Mijn dochter was er heel blij mee.
Annemiek Van Hofwegen
Super leuke traktaties en super servers. Dhl kon niet optijd leveren en heeft Boys and Gilz met spoed een nieuwe trakties gemaakt en is ze het savonds zelf komen bezorgen. Top servers!!!! Nogmaals bedankt kleine had een limlach op zijn gezicjt van oor tot oor!! 👍
Hoe beoordeel je Boys and Girlz?
Basma Ahmed
Geweldig service. Vragen werden direct en duidelijk beantwoord.
Anne
Helemaal tevreden! Tot nu toe twee keer een traktatie besteld voor de verjaardagen van onze zoons. Beide keren goede en snelle communicatie en op tijd bezorgd! En het belangrijkste; de traktaties vielen goed in smaak! We gaan nu alvast kijken wat we voor ons dochtertje gaan kiezen eind december!
Mj Paula
Heerlijke Popcorn en super goede service
Je merk dat het met liefde wordt gedaan
Hartelijk bedankt
Maria Dijkhuizen
Super leuk en snel! Erg blij mee!
Naziha
Echt een feestje om hiermee te trakteren. Geweldig! Zeker een aanrader. Mijn oudste viert volgende maand zijn verjaardag en ik ga absoluut hier weer mijn traktaties laten maken.
K
Bestelling en bezorging verliepen heel vlot. Enkele dagen vóór het feestje alles ontvangen. Suikerspinnetjes waren zeer goed verpakt. Zag er super leuk en mooi uit. Het trakteren zelf was een feestje! Heel erg bedankt
Marga
Vriendelijk, duidelijk, goede service. En het belangrijkste: heerlijke traktaties
Melanie
Wat een top webshop echt waar. De communicatie was top alles werd naar wens gedaan echt geweldig. Kan geen foto plaatsten ervan maar het is zeker een kijkje en bestelling plaatsen waard!!
José Kolk Kamps
Top service! Vanaf nu bestel ik alles bij Cindy!
Sabrina Harthoorn
Onze dochter was super blij met de traktatie. Het zag er fantastisch uit. Reageert snel op vragen. Levering op de verwachte dag. Was perfect. Een hele blije jarige.
Teun
Na een goede communicatie snel mijn bestelling ontvangen. Het zag er ontzettend mooi uit en ik ben meer als tevreden! Ik kom zeker weer terug voor mijn dochter.
Delia De lannoy
Geweldig.
Marlies
Prachtige traktaties met veel zorg klaargemaakt
Martine Hazevoet
Super meegedacht en op tijd geleverd ondanks dat ik wat te laat was met bestellen.
Naoual A.
Top, zowel het artikel als de communicatie. Een echte aanrader!
A Frieswijk
Leuk en origineel cadeau, wordt netjes geleverd.
Yummé Laurens
Op de website stond vermeld 14 dagen van tevoren bestellen en ik had het binnen een kleine week nodig. Gemaild en dit was geen probleem. Echt een top service. Cindy reageert snel en uitdeelzakjes zagen er geweldig uit! Echt een aanrader :)
Lz
Super snelle levering, fantastische traktaties