Brada Verpakkingen B.V.

Brada Verpakkingen B.V.

"Brada Verpakkingen is een groothandel in verpakkingsmaterialen. Met zijn specialisatie op vacuüm verpakkingen. De Brada formule bestaat uit de laagste prijs garantie, persoonlijk contact dmv eigen vervoer en een uitgebreid assortiment. Brada Verpakkingen levert alle verpakkingsmaterialen die gemaakt zijn van plastic of van karton. De prijzen van de artikelen worden gedurende het jaar alleen maar omlaag aangepast en nooit omhoog! Met deze formule leveren zij momenteel al enkele van de grootste vleesbedrijven van Nederland."

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest