Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Brilletjes.nl heeft 5 4 ster reviews 5
Brilletjes.nl heeft 2 3 ster reviews 2
Brilletjes.nl heeft 1 2 ster reviews 1
Brilletjes.nl heeft 5 1 ster reviews 5

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Pearl

Ik kocht een zonnebril van Jimmy Choo en die is in werkelijkheid zo veel mooier dan de foto's op de site! Verzending was heel snel, had 1 dag vertraging bij Postnl maar de dag erna werd het bezorgd. De bril kwam ook met een orginele Jimmy Choo brillenkoker. Alles was goed verpakt. Ik ben een supertevreden klant en zal hier zeker vaker bestellen!

2. J.V.

Snelle nette levering en de zonnebril is prachtig! Keurig verpakt. Gewoon top!

3. Hoe zou je Brilletjes.nl beoordelen?

4. Tiffany

Echt ontzettend blij met deze prachtige Jimmy Choo zonnebril! In het echt is hij zelfs nog mooier dan op de foto's. Het goudkleurige montuur in combinatie met de mooie glinsterende details geeft de bril een hele luxe en elegante uitstraling. Echt een eyecatcher! Ook supertevreden over de service van Brilletjes.nl. De levering was ontzettend snel: ik had de bril de volgende dag al in huis! Alles was netjes verpakt en de bril kwam perfect aan. Prachtige designerbril, goede service én supersnelle levering. Heel blij met mijn aankoop en zeker een aanrader!

5. Irene Janse

Snelle levering en een hele mooie korting. Super blij met de prachtige zonnebril!

6. Jenk

Had een mooie zonnebril gezien en ook hier besteld was de volgende dag geleverd goed ingepakt, ik ben zeer blij met mijn aankoop. Ik raad deze verkoper zeker aan .

7. Gwen

Brilletjes.nl is site met zeer leuke brillen tegen een nette prijs. Bestelling liep perfect alleen de bezorging via PostNL duurde iets langer, maar dat ligt aan PostNL en niet direct aan brilletjes.nl. Zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinst.