BrinkShops
Brink Shops is de online specialist in Wrap Folie's , Tint Folie's, Stickers en Infrarood verwarmings elementen.

U heeft bij ons de keuze uit hoogwaardige kwaliteit wrap folies van de merken 3M, Oracal, Avery en Könighaus welke veelal uit eigen voorraad te leveren zijn.

Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden.

Veel shopplezier.
7,8
57 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 51 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Robin Gloris
    Geverifieerde klant van BrinkShops

    Snelle levering

  • Alfons Doornbos
    Geverifieerde klant van BrinkShops

    Word niets bezorgd afspraken gemaakt met gls en deze lappen het aan de laars kunnen ook niet helpen service is bar en boos

    Antwoord van BrinkShops

    Erg jammer dat wij niet eens fatsoenlijk de tijd krijgen om iets voor u op te lossen alvorens u deze review plaatst. Helaas bent u meerdere keren niet thuis geweest terwijl GLS geprobeerd heeft het pakket bij u af te leveren. hieronder stap voor stap de tracking gegevens van uw pakket. erg jammer dat het zo moet lopen allemaal maar dit is geheel overmacht ook voor ons, gls en u zitten helaas niet op een lijn.
    Datum Tijd Land Depot Code Status
    16-07-2019 18:50 Duitsland Wesel 0.0 Pakket ontvangen door GLS
    16-07-2019 18:50 Duitsland Wesel 2.29 Aangekomen op GLS depot
    16-07-2019 21:43 Duitsland Köln 1.0 Doorgestuurd naar GLS depot
    16-07-2019 21:43 Duitsland Köln 2.0 Aangekomen op GLS depot
    16-07-2019 21:43 Duitsland Köln 2.106 Aangekomen op GLS depot - handmatige sortering
    18-07-2019 06:31 Nederland Alkmaar 2.0 Aangekomen op GLS depot
    18-07-2019 15:01 Nederland Alkmaar 4.40 Niet afgeleverd - Niet Thuis Bericht
    18-07-2019 17:49 Nederland Alkmaar 35.40 Terug op GLS depot - Niet Thuis Bericht
    19-07-2019 08:27 Nederland Alkmaar 8.0 In bewaring - opgeslagen
    22-07-2019 05:35 Nederland Alkmaar 2.0 Aangekomen op GLS depot
    22-07-2019 13:37 Nederland Alkmaar 4.40 Niet afgeleverd - Niet Thuis Bericht
    22-07-2019 17:17 Nederland Alkmaar 35.40 Terug op GLS depot - Niet Thuis Bericht

  • Hoe beoordeel je BrinkShops?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Joel Bonroy
    Geverifieerde klant van BrinkShops

    Snelle levering, heel correct

  • Menno Fischer
    Geverifieerde klant van BrinkShops

    Goed geregeld bestelling kwam op tijd mijn keukenkastjes zijn weer netjes

  • Sjors Leemans
    Geverifieerde klant van BrinkShops

    Ik heb de bestelling een week later ontvangen en heb er nu helaas niets meer aan. Er is mij gezegd dat het naar waarschijnlijk donderdag bezorgd zou worden en er is vervolgens een weekend overheen gegaan. Dat is natuurlijk balen aangezien we specifiek gebeld hebben omdat we het snel nodig hadden, jammer dat er wederom geen begrip voor de situatie is.

    Er is ook geen mogelijkheid om je geld terug te krijgen.

    Antwoord van BrinkShops

    Bedankt voor uw bericht.

    Helaas is een week is sterk overdreven zoals u suggereert, het hier gaat om slechts 2 werkdagen Hieronder een opsomming van de feiten. Uw bestelling is geplaatst op 9-7-2019 om 15.27. Vervolgens hebben wij uw bestelling op 10-07-2019 om 7.22 verwerkt en ingepakt. Het pakket is diezelfde dag om 18.48 opgehaald en gescand door GLS onze vervoerder.

    Omdat ons magazijn zich in Duitsland bevind, duurt het soms iets langer voor het pakket in Nederland is aangekomen wat in uw geval dus ook gebeurd is. Omdat het weekend ertussen zat heeft u uw pakket helaas dan ook pas op 15-07-2019 om 11.58 aangeboden gekregen ( 2 werkdagen) door de vervoerder.

    U zult begrijpen dat het langere vervoer traject en de vakantie druktes hierin meespelen en voor ons volledige overmacht zijn. Tevens beloven wij nergens dat wij uw zending binnen 24uur bij u kunnen afleveren.

    Wij zien u graag terug op onze website.
    Met vriendelijke groet,

    Team Japtuning.

  • Andre de Boer
    Geverifieerde klant van BrinkShops

    Snelle en correcte levering.

  • Sam Sanglan
    Geverifieerde klant van BrinkShops

    Snelle levering

  • Mathijs van Bruggen
    Geverifieerde klant van BrinkShops

    De wrapping op mijn achterramen van de Caddy was aan vervanging toe. Japtuning heeft voor mij de beste prijs/kwaliteit verhouding voor de folie.

  • Kerkhofs robert
    Geverifieerde klant van BrinkShops

    snelle levering, past perfect

  • Jens Vanhooren
    Geverifieerde klant van BrinkShops

    Ik had de lichtrode lichtenfolie besteld die zeer snel geleverd werd heb dit aangepast op mijn wagen en heeft een uitstekend effect heb veel complimenten en eyecatchers daarna had ik ook de windschields besteld die normaal 2 weken gingen duuren vooral ik ze kreeg na een week waren ze al geleverd was er erg blij mee dus kortom een super snelle levering en echte topproducten dus Japtuning Automotive is een echte aanrader !!!

  • Laad meer