Bronzenbeeldenwinkel.nl

Bronzenbeeldenwinkel.nl

Bronzen Beelden Winkel is gespecialiseerd in het
leveren van kwalitatief hoogwaardige bronzen beelden.
www.bronzenbeeldenwinkel.nl
9,9

• JC Vahl
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Ideaal relatiegeschenk hier gevonden, zeer fraai vormgegeven beeldje voor erg nette prijs. Hele goede service met zéér snelle levering. Echte aanrader, als je een keer iets anders en gedenkwaardiger wil geven dan bv een tegoedbon of een fles wijn. Dikke top!

• Enrico Last
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Scherpe prijzen, mooie producten en een super service! Top organisatie!

• Hoe beoordeel je Bronzenbeeldenwinkel.nl?

• Nadja
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Prachtig beeld ontvangen type helpende hand. Met mooi tekstplaatje erop..keurig ingepakt kon het zo als cadeau geven de ontvanger was er ook heel blij mee.

• Arjan
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Mooi product, snelle levering en top-service toen er even iets mis ging.

• A. Wouters
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Met spoed een cadeau nodig voor een bedrijfsjubileum. Erg leuk beeldje gevonden op de website Bronzenbeeldenwinkel.nl. Na telefonisch overleg, waarbij ik erg vriendelijk te woord ben gestaan, is het beeldje de dag na de online bestelling al geleverd.
    Grandioze service. Hartelijk dank daarvoor.

• Judith
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Zeer goede service, ik was op zoek naar een collectie yoga beeldjes. Op de site stonden de beeldjes met een wit pakje aan en ik wilde graag een andere kleur. Dit was voor deze webwinkel geen probleem. De beeldjes zijn op de afgesproken datum geleverd.

• Matthijs
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Ontzettend prettig geholpen, er werd meegedacht en de verzending was sneller dan verwacht. Het resultaat mag er ook zijn, wij kijken met plezier naar het mooie vormgegeven beeld.

• Ronald
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Hartelijk dank voor jullie service rondom het klaarzetten van onze bestelling. Snelle reactie, pro-actief meedenken en flexibel als het snel geregeld moet worden. Top!

• Ralph L.
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Een prachtig beeld ter ere van het 60-jarige huwelijk van mijn ouders. Na bestelling zeer snel geleverd. Aangezien smaak persoonlijk is, en ik twijfelde of het in de smaak zou vallen bij mijn ouders, nog contact gehad met Bronzenbeeldenwinkel.nl.
    Ruilen of retourneren zou geen enkel probleem zijn. Kortom, een goede, snelle en klantvriendelijke service!

• Petra
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Wat een mooi beeld, met tekstplaatje. De uitblinker. Ben ontzettend blij ermee. Wordt een heel leuk en mooi kado. De snelle service. Beantwoorden van mijn vraag, top👍

• Richard Blankenzee
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Geweldige service, beantwoorden de vragen op en eerlijk, uitstekende levering, zeer goed verpakt.

• F. Tjalling
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Prachtig produkt. Zorgvuldige, vriendelijke, snelle en goede service. Dank! Helaas duidelijk echt minder tevreden over het gebruik van verpakkingsmateriaal voor de verzending. Relatief klein beeldje in een voldoende grote en stevige omdoos. Deze opnieuw verpakt in een nog grotere stevige omdoos. Beide dozen tot de rand afgevuld met kunststof of recyclebare plastic (staat nergens vermeld) opvulchips. Resultaat: klein beeldje, twee dozen en meer dan een emmer opvulchips voor de plastic container. Kan in het huidige tijdvak van voorkomen grondstofverspilling, afvalbergen en duurzaamheid eigenlijk niet zo goed meer zo. Graag beleid in deze aanpassen.

Antwoord van Bronzenbeeldenwinkel.nl

Bedankt voor uw feedback meneer Tjalling. De opvulchips zijn recyclebaar en lossen op in water. Een kaartje met informatie hierover wordt op dit moment gedrukt zodat klanten hiervan op de hoogte zijn.
    De reden om 2 dozen te gebruiken voor dit beeld is dat de eerste doos een neutrale doos is en dient als 'geschenkdoos' en de 2e doos om het geheel te beschermen, omdat sommige postbezorgers lomp omgaan met dozen (ondanks de breekbare tape). Als een een beeld beschadigd aankomt, dan is de klant ontevreden, wij moeten een nieuw beeld opsturen, het kapotte beeld moet weer retour en het kapotte beeld moet weer hersteld worden. Dit is kostbaar wanneer dit gebeurt. Tevens kost dit ook allemaal weer extra verpakkingskosten en vervoerskosten, dus al met al is voorkomen de beste optie. We hopen met het kaartje dat straks bijgevoegd de klant goed te informeren over het verpakkingsmateriaal en waarom het zo verpakt is.

• Raimond
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Mooi product voor een degelijke prijs. Goede beschrijving en goede informatie voor onderhoud.

• Hajo
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

levering conform verwachting. prima.

• sonja
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

mooie prijzen en snelle bediening

• Conny
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Fijn contact gehad omtrent bestelling, zeer snelle en correcte levering

• Odent Marnick
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Zeer mooi beeld aan eerlijke prijs en goede service

• Hennie Veldhuizen
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Mooie prijzen en een super snelle service

• Kim
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Snelle service (veel sneller dan aangegeven) en erg mooi beeld.

• Emanuel
    Review voor Bronzenbeeldenwinkel.nl

Top beeld, boven verwachting mooi. In het echt nig mooier.