Brouwer Printmedia

Brouwer Printmedia

Brouwer Printmedia is het geliefde broertje van Brouwer Grafimedia.
Met onze grafische kennis bieden we jou op deze plek de mooiste prints, op de meest uiteenlopende materialen.

Transparantie vinden wij belangrijk. Niemand houdt van verborgen kosten, wij niet, jij niet.
De prijs die je bij ons in de webshop ziet, dat is de prijs die je betaalt. Geen verzendkosten, geen addertjes. Verzending is bij ons namelijk altijd gratis, ook op de eilanden.
Wanddecoratie, Fine-art prints, Huis & Tuin
De zekerheden van https://brouwerprintmedia.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zei kunnen een juridische uitspraak bieden.