Nu al een paar keer brownies besteld en ze vallen altijd in de smaak. Het zijn ook leuke doosjes om vanuit de personeelsvereniging te sturen naar een zieke collega. Alleen zou het fijn zijn als daar als zo'n klein doosje standaard voor is. Nu had ik gelijk een mailtje gestuurd dat er een andere wikkel om moest. Helaas is dat blijkbaar door ziekte niet helemaal goed gegaan. Dan voelt het niet fijn dat wanneer iemand ziek is dat je hem bedankt. Verder altijd alles goed.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2016
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Jenneke
- Kim
Ze hadden ze vrijdag verstuurd en kwamen woensdagavond aan. Ik wilde dat ze zaterdag aan zouden komen. Ondanks dat de brownies lang goed blijven, is het jammer dat ze niet aankwamen op de dag waarvoor ze bedoeld waren. Hier kan B.P.P. niets aan doen, maar wel jammer. Ik heb het al eens eerder meegemaakt en toen een poosje ook niet besteld, omdat je gewoon graag de brownies geleverd ziet op de speciale dag en niet 2 dagen eerder zoals ze als suggestie doen en zeker niet 4 dagen te laat. Ik heb gevraagd of ze volgende keer met een andere leverancier willen versturen. Dit is geen optie helaas.
Hoe zou je Brownies per Post beoordelen?
- Carrie
Zowel de double chocolat als de karamel zeezout waren heeeeeerlijk. Mijn vriendin en ik, bij allebei een doosje laten bezorgen, hebben er van genoten. Alleen jammer dat PostNl er langer over deed om ze bij mij in Nederland te bezorgen dan bij mijn vriendin in België.
- Demi
ik doe graag een doosje cadeau. De double chocolates zijn overal favoriet.
- Mirjam
De brownies, die ik cadeau gaf, hebben er 5 (!) dagen over gedaan voordat ze bezorgd werden. Ik heb in de tussentijd contact gezocht om mijn onvrede te uiten, Brownies per Post bood helaas geen oplossing/kwam mij niet tegemoet.
- Marjolein
Double chocolat is toch wel de favoriet. En op tijd bezorgd met een leuke wikkel om het doosje.