Brownies per Post
Jan
De Brownies waren iedere keer een leuke verrassing voor de ontvangers.
Lisette
Snelle service en goed verpakt!
Antwoord van Brownies per PostGoed te horen Lisette :)!
Hoe beoordeel je Brownies per Post?
Monique
de brownies kwamen helaas wat later aan dan postnl vooraf aangaf, maar de ontvanger was er toch heel blij mee! En zoals altijd waren ze weer overheerlijk!
Antwoord van Brownies per PostDank voor je review Monique :)!
Kaat
We stuurden ze als attentie om lief hotel personeel te bedanken. Ze konden het waarderen en waren blij verrast.
Antwoord van Brownies per PostBlij te horen dat jullie brievenbuskado werd gewaardeerd Kaat :)
Nathalie
Lekkere brownies! Helaas een dag te laat geleverd.
Antwoord van Brownies per PostDank voor je review Nathalie!
Allan
Levering duurde iets langer dan ik dacht (2 dagen) maar dat mocht de pret niet drukken. De brownies vielen in de smaak!
Antwoord van Brownies per PostDank voor je review Allan :)!
Mo
De jarige was blij verrast en vond de brownies heel erg lekker.
Antwoord van Brownies per PostMissie geslaagd Mo :) ...helemaal leuk!
M
Heerlijke brownies! Leuke opties voor de kaartjes die je mee kan sturen.
Antwoord van Brownies per PostDank je wel :)
Anne
Deze keer hebben we ze voor onszelf besteld. Dat was een feestje in onze brievenbus en met elkaar genieten bij de thee! Wat waren ze weer overheerlijk. En zoals altijd perfect op tijd. Een absolute aanrader!
Antwoord van Brownies per PostDank voor je leuke review Anne! ... Leuk om kado te doen, en ook zeker voor jezelf :) :)
Monique
Na het succes van vorig jaar hebben we er ook dit jaar voor gekozen om de collega's van onze afdeling op hun verjaardag een doosje brownies te sturen. Dit wordt enorm gewaardeerd en ze zijn ook echt heel lekker. Het verzendproces wordt met onze verjaardag lijst volledig uit handen genomen. Het enige wat we zelf bij moeten houden is eventuele verhuizingen of nieuwe collega's.
Antwoord van Brownies per PostDank voor je mooie review Monique :) !! Ideaal idd ,en een echt kado door de brievenbus ...
Anke
Superleuk om te geven en te krijgen (alleen maar enthousiaste reacties gehad), en bestellen is een makkie.
Antwoord van Brownies per PostEn jij bedankt voor je enthousiaste review Anke :) !!
Ietje
Ik had Valentijnsbrownies besteld. Ze waren deze keer erg droog. Leken al oud bij aankomst. Ze waren houdbaar tot 22 februari dus dat kan het niet zijn.
Jammer want andere keren wel erg tevreden.Antwoord van Brownies per PostBeste Ietje Ossel, jammer dat de Brownies niet helemaal in de smaak vielen. De brownies die je nu hebt gehad zijn inderdaad anders dan degene die je 3 jaar geleden had. Dat wil zeggen een andere smaak. Als onze brownies echt niet goed zijn, dan sturen wij altijd nieuwe. Dus mail ons maar en we kunnen altijd kijken naar een oplossing
Jeroen
Vandaag voor Valentijnsdag brownies gekregen van mijn dochter. Een jaarlijks ritueel. Normaal zijn ze meer dan perfect. Dit maal echter toch minder. Na contact heeft Paul dit meer dan perfect opgelost. Dus niet alleen zijn de Brownies heel lekker ook nemen ze klanten zeer serieus.
Antwoord van Brownies per PostBeste Jeroen de Jong, vervelend dat de brownies niet dat waren wat je van ons verwachte. Wellicht kan je foto's naar ons opsturen of op onze kosten de brownies retour zodat wij kunnen constateren of / wat er aan de hand is. Wij komen altijd met een passende oplossing. Beter met elkaar communiceren en oplossen ....
Seyrra
Topservice en een geweldig idee om dit als cadeau, attentie of geschenk binnen de bedrijfssector te geven. Ik ontvang hier altijd goede feedback op.
Antwoord van Brownies per PostDank voor je mooie review Seyrra! Leuk te horen :)
astrid
De brownies waren top en prettig dat er werd geadviseerd het een dag eerder te laten versturen, want bij een van de adressen kwam het een dag later. Maar daar kan Brownies per Post natuurlijk niets aan doen.
Antwoord van Brownies per PostGoed te horen Astrid :) !!
Chocoholic
Heerlijk brownies!
Antwoord van Brownies per PostFijn te horen :)
Monique Z
De ontvanger was heel blij en de brownies zijn geweldig van smaak. Kakelvers. Zo’n enthousiaste reactie dat ik zojuist een nieuwe bestelling heb geplaatst voor een andere ontvanger. Ontvangst was snel, meteen de volgende dag na mijn bestelling. Super dat ik dit bedrijf ontdekt heb, ik ga er vaker gebruik van maken.
Antwoord van Brownies per PostWat ontzettend leuk te horen Monique! Tot snel dan maar weer ;) :) ...
Lieneke
Superlekkere producten en snelle service. Wij maken er graag mensen blij mee!
Antwoord van Brownies per PostLeuk te horen, en wij zijn blij met jou Lieneke :) !
Jaap
Geweldige service en mega lekker (volgens de ontvangers dan)! Bij iedere geboorte van vrienden gaan we deze opsturen, gegarandeerd blije kersverse ouders!
Antwoord van Brownies per PostDank voor je leuke review Jaap :) !!
Hanke
Zó ontzettend lekker. En snel bezorgd.
Antwoord van Brownies per PostDit horen wij graag Hanke :) ...dank!