Brownies per Post
Seyrra
Topservice en een geweldig idee om dit als cadeau, attentie of geschenk binnen de bedrijfssector te geven. Ik ontvang hier altijd goede feedback op.
Antwoord van Brownies per PostDank voor je mooie review Seyrra! Leuk te horen :)
astrid
De brownies waren top en prettig dat er werd geadviseerd het een dag eerder te laten versturen, want bij een van de adressen kwam het een dag later. Maar daar kan Brownies per Post natuurlijk niets aan doen.
Hoe beoordeel je Brownies per Post?
Chocoholic
Heerlijk brownies!
Antwoord van Brownies per PostFijn te horen :)
Monique Z
De ontvanger was heel blij en de brownies zijn geweldig van smaak. Kakelvers. Zo’n enthousiaste reactie dat ik zojuist een nieuwe bestelling heb geplaatst voor een andere ontvanger. Ontvangst was snel, meteen de volgende dag na mijn bestelling. Super dat ik dit bedrijf ontdekt heb, ik ga er vaker gebruik van maken.
Antwoord van Brownies per PostWat ontzettend leuk te horen Monique! Tot snel dan maar weer ;) :) ...
Lieneke
Superlekkere producten en snelle service. Wij maken er graag mensen blij mee!
Antwoord van Brownies per PostLeuk te horen, en wij zijn blij met jou Lieneke :) !
Jaap
Geweldige service en mega lekker (volgens de ontvangers dan)! Bij iedere geboorte van vrienden gaan we deze opsturen, gegarandeerd blije kersverse ouders!
Antwoord van Brownies per PostDank voor je leuke review Jaap :) !!
Hanke
Zó ontzettend lekker. En snel bezorgd.
Antwoord van Brownies per PostDit horen wij graag Hanke :) ...dank!
Caroline uit Veelerveen
Top! De brownies waren voor de 60e verjaardag van mijn schoonzus. Zijn keurig op tijd bezorgd, goed ontvangen en lekker. 24 stuks vond ze alleen wat veel (maar dat is uiteraard geen negatief iets). Zelf ben ik nu erg benieuwd hoe de 4 verschillende soorten smaken. Toch nog maar een keer bestellen voor mijzelf. 😋
Antwoord van Brownies per PostHartstikke leuk en mooi te horen Caroline! De 24 stuks kun je natuurlijk ook uitdelen ;) of een deel ervan gelijk bij ontvangst in de vriezer doen...kun je er heeeeeel lang van genieten :)
Marjolijn
De brownies zijn overheerlijk! Helaas is de bezorging door PostNl erg traag, en de communicatie daarover slecht.
Antwoord van Brownies per PostGoed te horen Marjolein dat ze overheerlijk zijn :) ... Gelukkig gaat het overgrootste deel vd bezorging door hun altijd goed!
Anoniem
De service van Brownies was prima, en het product voorzover ik hoor lekker.
Echter de service van de transportparner PostNL was belabberd; ondanks dat er geen sneeuwhinder in de regio was, is het pakketje pas op de 4e dag (3e werkdag) bezorgd, en daarbij was de communicatie van PostNL over afgeleverdatum ook niet correct en niet uptodate; 4 dagen gissen wat er met de zending gebeurde, dus het hele idee (een klein jongetje, die een weekendje logeren moest afzeggen en zn koffertje weer uitpakken, de dag erop met een brownie verrassen) viel plat op zn gat. Mijn advies: kies een andere bezorger.Antwoord van Brownies per PostBedankt voor je review Irene. Goed te horen over ons product :)...Echter de sneeuw- en ijzelhinder voor PostNL was idd even vervelend...snap dat dat voor alle partijen even minder was (Was wel even een mooie witte wereld he :) :) !)...We hebben meerdere bezorgers getest maar PostNL heeft toch echt de minste fouten en doorgaans ligt t gelukkig gewoon de volgende bezorgdag in de bus.
Vet en misselijk
Zeer vette brownies waar mijn dochter ziek van werd. En een vriendin van haar werd misselijk toen ze ze at.
Toen ik dit mailde aan het bedrijf kreeg ik te horen dat ze waarschijnlijk al ziek was en dat over die levering gelukkig geen andere klachten binnen gekomen waren. En bedankt zeg! Niet leuk om te horen. Geen brownies voor mij meer.Antwoord van Brownies per PostBeste Jules Lavalaye. Dit is jammer genoeg niet hoe het is gegaan. Je had brownies gestuurd naar jouw zieke dochter wat natuurlijk ontzettend lief is om te doen. Als je dan vervolgens zegt dat je dochter ziek wordt van onze brownies, daar waar wij over deze bakdatum totaal geen andere klachten hebben ontvangen, dan nog proberen wij een oplossing te zoeken. In dit geval is het ons dus niet gelukt een passende oplossing te vinden. Dat is zeer spijtig.
Neeltje
Duidelijke, aangename communicatie + snelle actie: ondanks sneeuwval was bezorging keurig op tijd.
Antwoord van Brownies per PostDank voor je fijne review Neeltje :)
Miriam
Wederom is het in goede orde ontvangen: op tijd gearriveerd, leuk verpakt en het viel in de smaak! Dank!!! van een vaste klant ;-)
Antwoord van Brownies per PostDank weer voor je leuke review vaste klant Miriam :)!
3 weken levertijd.
Track and Trace gaf aan dat ze geleverd waren op 10 December 2026 terwijl de persoon in kwestie ze pas op 31 December heeft ontvangen. Erg jammer voor de kwaliteit van de brownies en het effect van het pakket.
Antwoord van Brownies per PostBeste Esmeralda Van Hoek, vervelend dat de brownies te laat zijn geleverd door Post NL. Waarschijnlijk heeft de postbode ze in een verkeerde brievenbus gedaan, en heeft de ontvanger ze pas weken later in de juiste brievenbus gedaan. Want Post NL doet er nooit 3 weken over. Als je ons mailt kijken we samen naar een oplossing, want wij willen ook jou weer een tevreden klant maken ....
WK
De brownies waren droog en de bovenkant was lichtbruin gekleurd alsof ze oud waren of over de houdbaarheidsdatum maar dat waren ze niet. Onlangs ook bij andere grote concurrent besteld en daar waren de brownies heerlijk smeuïg en vers. Dit was een tegenvaller helaas!
Antwoord van Brownies per PostBeste Wouter, onze brownies worden ambachtelijk gebakken en met de grootste zorg gemaakt. Als echt er iets mis is met onze brownies, dan hebben we graag dat je een foto naar ons stuurt of de brownies retour zodat we dat wat niet goed is recht kunnen zetten. Deze slechte recensie met een beetje reclame voor een collega aanbieder, daar schiet niemand iets mee op. Ik weet natuurlijk niet welke aanbieder het is, maar ik weet wel dat wij van Brownies per Post met onze 9.8 de hoogste waardering hebben van alle aanbieders
Cynt
waren weer super lekker. Ik vind het alleen erg jammer dat jullie het recept van de caramel zeezout hebben veranderd. Vond de vorige lekkerder, krijg er nu hoofdpijn van zo zoet ze zijn. Wat service betreft zijn jullie echt een top bedrijf!!
Antwoord van Brownies per PostHi Cynt, dank voor jouw feedback. De meeste ontvangers vinden de huidige lekkerder, maar smaak daar valt inderdaad niet over te twisten. Soms moet je zaken veranderen. We gaan in 2026 een aantal nieuwe smaken lanceren .. hou het maar in de gaten.
Decorette
Goede communicatie en afspraken. Erg tevreden!
Antwoord van Brownies per PostDank, ook van jullie kant. fijne samenwerking!
Stichting
Wij hebben dit voor onze vrijwilligers gedaan. Alles werd voor ons geregeld inclusief de verzending. Omdat onze vrijwilligers door het hele land wonen was dat heel fijn. Onze vrijwilligers waren erg enthousiast. Echt een aanrader.
Antwoord van Brownies per PostDank, leuke review
Rene
Het zijn echt de lekkerste brownies van Nederland. Mooi assortiment aan smaken, keurig verpakt en razendsnel geleverd. De kans op herhaling is zeer groot!!!!
Antwoord van Brownies per PostDank Rene, voor deze feedback doen we het!
MiekeWin
Superlekkere brownies, zeg! Echt een opvallend goede smaak. Knap bakwerk. En als brievenbuspakketje met kaart erbij is hartstikke leuk.
Antwoord van Brownies per PostLeuk te horen Mieke :)!!