Op deze zonnige middag weer eens genoten van een overheerlijke cappuccino. De smaak van de hier gebruikte koffiebonen doet de naam van deze, niet echt heel makkelijk te vinden, koffiebar ècht eer aan: overweldigend lekker!!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- G
- Cedric Hoogendoorn
Heerlijke koffie, merkt echt verschil. En perfecte service; elke 2 weken een appje als reminder van de branddag, en wil je een keertje overslaan geef je dat gelijk makkelijk aan. Echt top!
Hoe zou je Brute Bonen beoordelen?
- Derkjan
Heerlijke bonen met een goede verhaal! Het abonnement is heel flexibel en de mogelijkheid om per 100g aan te passen zorgt ervoor dat je precies kan bestellen wat je nodig hebt. Communicatie en service is top.
- Gwen Tegels
Super lekkere koffie, fijn dat het elke twee weken vers gebrand wordt. Aantal aanpassen of andere wijzigingen gaan makkelijk en het team reageert ook altijd snel op vragen. Aanrader!
- Maurice Derogee
Heerlijke koffie met een mooi verhaal er omheen en regelmatige updates op een leuke en moderne manier met liefde en zorg voor de gehele keten. Dat is voor mij de ervaring bij Brute bonen. Prima communicatie en een feestje als het slimme brievenbus pakje op de mat land. Super vers van de brand dag nog geen week oud.
- Bobbie Brakeboer
Wij zijn al een tijdje heel blij met Brute Bonen! Super lekkere koffie en een goede service. Het contact verloopt altijd goed en ook het abonnementsysteem is fijn en goed geregeld. Kortom, een aanrader :)