Brute Bonen
Sophie
Goede communicatie, vriendelijk, snel en behulpzaam! Fantastische koffie! Daarnaast ook ECHT duurzaam!
Esma Kubra Bayramoglu
Altijd vriendelijk en wordt altijd netjes geholpen. En natuurlijk altijd vers en heerlijk koffiebonen 👌🏻
Hoe beoordeel je Brute Bonen?
Dick Huisman
Het zijn échte brute bonen! Maar dan bruut in de zin van vers, goed en smakelijk. Bruut lekker dus... Constante kwaliteit. Nooit gedoe met leveranties. Hou dit vast, mannen!
Anne Derk Blok
Ja mooie mensen, sinds ik brute bonen in huis heb is ieder koffie moment genieten. Krijg veel complimenten op de smaak. Daarbij is jullie service echt om te fenomenaal, altijd lachen, gieren brullen om met jullie contact te hebben.👌
Danny Weenink
Gewoon goeie lekkere verse koffie met een super goed systeem.
Appje, betalen en 2 dagen later vers gebrand op de mat.
Ik wil niet anders meer helemaal top. -
Joris van Fessem
- heerlijke koffie!
- bezorging via brievenbuspakketje: handig
- zelf bepalen wat en wanneer je bestelt -
Wim Koetsier
Ik ben zeer te vreden over de kwaliteit van de Brute bonen. Altijd lekker vers.Je wordt keurig op de hoogte gehouden wanneer de nieuwe branddag is. Na de bestelling kan je het pakket keurig volgen. Eventuele vragen worden snel en accuraat beantwoord. Kortom, ik raad iedereen aan het een te proberen.
Youri
Top service! Altijd heerlijke verse bonen en dus een perfecte espresso of latte. Wil nooit meer anders
Ebru Ciftci
Sinds ik Brute Bonen heb ontdekt, wil ik geen andere koffie meer. De bonen zijn elke keer weer vers, vol van smaak en duidelijk met zorg gebrand. Het is echt een verschil dat je proeft.
Wat ik ook ontzettend waardeer, is de service. Om de week krijg ik een berichtje met de vraag of ik wil bijbestellen. Heel eenvoudig, precies op het juiste moment. Met mijn drukke agenda is dat ideaal. Ik hoef er niet aan te denken en toch heb ik altijd verse koffie in huis.
Brute Bonen combineert kwaliteit met gemak, en dat maakt het voor mij de perfecte match. -
Joshua Bonsink
Leuk contact met de eigenaren! Goede, eerlijke, heerlijke koffie. Na de branding zijn de verse bonen zo in huis.
Eline Keus
Elke dag weer genieten van jullie koffie. Heerlijk stroperig komt het uit de machine. Makkelijk ook dat we elke twee weken vers kunnen bestellen en dat het met de post op het werk wordt afgegeven.
Jan
Fantastische koffie! Twee aandachtspunten voor superkwaliteit: 1. goede koffiemolen gebruiken en goed afstellen volgens richtlijnen van de branders, 2. Elke week douchezeef goed schoonmaken. Je proeft het echt juist ook omdat het goede koffie is.
Koen van Dijk
We kijken elke keer uit naar maandag branddag
Jeanine Jansen
Heerlijke koffie en fijne service!
Nick
Goed product en uitstekende communicatie /service. Handig dat de bonen door de brievenbus kunnen
Aron Janssen
Nette levering, consistente kwaliteit, om de week een appje, helemaal top.. en wil je een keer of meerdere keren niet mee doen is dat ook geen probleem
Rita
Heerlijke koffiebonen en altijd vers. Altijd op tijd weer een mailtje of appje of je weer wil bestellen. Zo niet even goeie vrienden en de volgende keer beter. Altijd keurig op tijd op de deurmat.
Klaas Gerssen
Prima service en uitstekende bonen
Berthe
(H)eerlijke koffie, snelle levering en fijn contact. Goeie community, absolute aanrader
Jan-Dick Nijhof
Ik bestel hier nu enige tijd de Brute Bonen, deze worden keer op keer netjes geleverd en altojd vers. Met deze bonen zetten wij een heerlijk bakje koffie waar we keer op keer van genieten. Zeker een aanrader voor een ieder die zoekende is naar die ene boon, ik zeg probeer het gewoon en wie weet blijf ook jij bestellen bij Brute Bonen.