Op deze zonnige middag weer eens genoten van een overheerlijke cappuccino. De smaak van de hier gebruikte koffiebonen doet de naam van deze, niet echt heel makkelijk te vinden, koffiebar ècht eer aan: overweldigend lekker!!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- G
- Monique V
Toen ik een goede esspressomachine kreeg wilde ik ook goede bonen. Met de bonen van brute bonen kan ik nu echt heel lekkere esspresso maken. Om de week valt er een pakketje met vers gebrande bonen in de bus. Vooraf wordt altijd even akkoord gevraagd, en kan ik ook bestelling nog aanpassen. Heel makkelijk, top service!
Hoe zou je Brute Bonen beoordelen?
- Rene Stumpe
Elke twee weken ontvang ik van hen een feestje voor in mijn koffiekop. De verpakking met bonen opmaken is de voorpret, de geur alleen al. Maar de koffie zelf is elke ochtend weer een reden om vrolijk op te staan. Absolute aanrader.
- Willem
Goede service., goede bonnen en dus koffie. Wijzigingen in hoeveelheid worden meteen doorgevoerd en vooral helpt het de kleine boeren en het klimaat.
- Johannes de Bruin
Wat mij betreft (smaak is persoonlijk) lekker bonen, goede service en levering maar niet de goedkoopste. Naar mijn mening krijg je waar voor je geld! In het kort: zeer tevreden. Probeer ze eens zou ik zeggen ;)
- Ruben
Goede koffie, goede service. Vragen worden goed, snel en duidelijk beantwoord