Bubbles & Bo
Bubbles & Bo is het leukste kinderwarenhuis van Nederland. Je vindt bij ons al het leuks voor baby's, peuters en kids in de leeftijd van 0 tot en met 16 jaar. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje, een coole outfit of een seizoensgerelateerd item. Bubbles & Bo biedt een uitgebreid assortiment. Zo hebben we het hele jaar door regenkleding, badkleding en winter/ski-kleding in de collectie. Erg handig als je op vakantie gaat naar een land waar het seizoen anders is dan in Nederland!

Bubbles & Bo is een van de eerste winkels die is opgezet vanuit de integrale beleving van internet en winkel. Off- en online lopen hier naadloos in elkaar over. Iedereen maakt zo op bijzondere wijze kennis met de wereld van de twee robotvrienden: Bubbles & Bo.

Een unieke wereld

Bubbles & Bo is meer dan een kinderwarenhuis, het is een wereld op zich. Een unieke beleving, zowel voor groot als klein. Zo kunnen kinderen hun eigen raket afschieten naar de planeet van Bubbles & Bo, waardoor het gevoel wordt gecreeërd dat je daadwerkelijk naar de ruimte reist. Dat is slechts een van de vele leuke dingen die onze winkel rijk is!

One-stop-shop

Bij Bubbles & Bo verkopen we een zeer gevarieerd assortiment kleding, schoenen en accessoires. Maar ook boeken en andere leuke spulletjes zijn bij ons te koop. Er is voor iedereen wat wils. We richten ons op kinderen tussen de 0,5 en 16 jaar en verkopen alles wat deze kids nodig hebben op één plek, volgens het one-stop-shop principe. Genoeg reden om even binnen te lopen en te kijken wat nieuw is in de winkel. Kom dus snel naar onze winkel en stap in de bijzondere wereld van Bubbles & Bo!
9,4
Filter 2700 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1271 met beschrijving

• Leonoor
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Snelle levering na online bestelling. Kadootje mooi inpakt.
    Heel goede service.

• Annette Boeren

Ik ben zeer tevreden

• Hoe beoordeel je Bubbles & Bo?

• Rebekah El aissaoui

Snel geregeld!

• Mevrouw van Gerwen

Mooie kleding!

• Lieke Meijer-Busser
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Super snelle levering!! Een persoonlijk berichtje in het pakket maakt het helemaal af, heel erg tof!

• Mevrouw van Ginhoven
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Leuke collectie in de winkel

• -
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Bestelling was snel op te halen, fijne service

• Astrid Van de pol

Zeer goede

• Inge De Geest
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Snelle service en netjes bezorgd.

• Kathinka Wattimury
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Super prijzen en snel bezorgd!

• Steffi D'hooge
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Zeer snelle verzending, alles mooi in orde

• marloesvekemans@hotmail.com
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Voor iedere prijs klasse wel iets te vinden
    Goede service. Veel keus

• Mariska Van Wijk
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Super fijne winkel/webshop, super veel keus! Alles snel geleverd!!

• SUZAN
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Het klopte allemaal! Zo binnen, mooi product en nog een vriendelijke notitie op de factuur. Heel attent!

• Paulien Kort
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Bestelling zat netjes verpakt en snel geleverd.

• Soof

Super snel geleverd .
    Ben er heel blij mee!!

• Kim
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Mooie spullen maar minder goede service

• Mevrouw Spijkers

Super geholpen!!

• Rianne Freijzer
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon gesproken. Bestelling volgens afspraak geleverd.

• Mandy Hoogenraad
    Geverifieerde klant van Bubbles & Bo

Goede hulp in de winkel & fijn en sociaal contact!