Budget Tuinmeubelen

Budget Tuinmeubelen

De mooiste tuinmeubelen bestel je online bij budgettuinmeubelen.nl. Voor 12:00 besteld = morgen in de tuin ✓ Ruim assortiment ✓ Klanten beoordelen ons met een 9.2 uit 2.400+ reviews
Loungesets, Tuinsets, Tuinstoelen
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Budget Tuinmeubelen is ontstaan vanuit Tuinwereld Dordrecht, waar de vraag naar het online bestellen van tuinmeubelen steeds groter werd. In het begin lag de focus met name op regionale verkoop. Echter bleek dit zo’n succes dat uitbreiding naar heel Nederland en zelfs België de volgende stap was! Binnen een jaar ontstond er een netwerk waarbij wij iedere dag de mooiste tuinmeubelen bij klanten konden bezorgen, en dat voor een scherpe prijs.
Bij Budget Tuinmeubelen staat de klantwens vanaf dag één al centraal. Ons netwerk is snel en efficiënt ingericht, zodat onze kwalitatieve tuinmeubelen binnen één dag geleverd kunnen worden


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.