Tuinmeubelwereld.nl

Tuinmeubelwereld.nl

De mooiste tuinmeubelen bestel je online bij Tuinmeubelwereld.nl ✓ Voor 12:00 besteld = morgen in de tuin ✓ Ruim assortiment ✓ Klanten beoordelen ons met een 8,9 uit 3.250+ beoordelingen
tuinmeubelen tuinsets loungesets
8,9
Filter 3730 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2096 met beschrijving

• earlsr
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Steunset (zandzakjes) voor de afdekking tuinmeubilair, prijstechnisch een nette aanbieding en een defect is netjes opgelost door nieuw te sturen.

• Floortje van Giersbergen
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Geweldige service en aftersales. Onze tuinhoes is binnen een jaar gescheurd en deze werd netjes en direct vervangen. Chapeau!

• Hoe beoordeel je Tuinmeubelwereld.nl?

• bart rengers
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

mooi product en prima snel geleverd

• Tina Drok
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Goede prijs kwaliteit verhouding.
    Keurig op tijd geleverd.
    Bezorging was wel slecht. Eén jongen kwam voor de aflevering zonder karretje. Ik moest van mijn werk komen om het tafelblad van 125 kg met hem uit de auto te tillen.

• André de Leeuw van Weenen

Perfecte service

• Els Ronsmans
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Mijn product kwam voor de helft (1 van de 2) oningepakt, gebruikt en vuil aan. Een "kussen met korting" aanbieden als het eigenlijk een gebruikt produkt betreft, is buitengewoon misleidend. Nu heb ik 1 nieuw, en 1 gebruikt vuil kussen. Allesbehalve een mooie set. Volledig weggegooid geld dus. Bied je oude materiaal aan als "gebruikt" en niet als "koopje"

• K. Peterson
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Mooie prijzen, goede kwaliteit en ook goede service

Beste,

Bedankt voor je review!
    Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen.
    Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 4 sterren, wat niet slecht is maar het kan altijd beter. Ik ben een strever en ik probeer altijd de 5 sterren te behalen!

Graag wilde ik je daarom vragen waar we het hebben laten liggen en wat we volgende keer nog beter kunnen doen om 5 sterren te behalen?

Met vriendelijke groet, Rowena van Tuinmeubelwereld

• GJ
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Doos was beschadigd bij aankomst, bij het uitpakken bleek de set beschadigd te zijn. Men reageerde snel op de mail en stuurde een nieuwe set. Helaas was deze nog erger beschadigd. Krijgt men de kans om het te herstellen maken ze het niet waar. beide setjes terug en refund ontvangen

Antwoord van Tuinmeubelwereld.nl

Hi, Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen wat we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen. Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 1 ster, wat ik enorm betreur. Je geeft aan dat de sets beide beschadigd waren aangekomen en wij dit probleem niet hebben hersteld. Wij krijgen de producten zo opgestuurd vanuit de leverancier, wij openen de dozen niet voordat we ze naar de klant versturen. Helaas bestaat het risico dat de sets beschadigd raken in het transport. Hierdoor hadden wij dan ook gelijk aangeboden om het om te ruilen voor je. Fijn dat je aangeeft dat we snel reageerde op je mails en uiteindelijk je aankoopbedrag hebben teruggestort na je keuze om het te retourneren. Hopelijk ben je alsnog tevreden met onze afhandeling van je klacht en wil je hiermee je review herzien. Groetjes, Rowena van Tuinmeubelwereld

• Dick Miggels

Mooie prijzen

• Dany
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Prima service voor een eerlijke prijs.

• Hillie Postma
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Leuk setje, staat prachtig in onze tuinkamer.

• Hans Hamer
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Snelle levering. Heel mooi bistro tuinset.

• Hugo Jongeneel

op tijd geleverd

• Túnker
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Op vrijdag liep de levering fout van onze kant. Maar maandags kwam de chauffeur weer langs met de bestelling. Top!

• Karin Bruers
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

De gaten klopten niet onder elkaar van de rugleuning

Antwoord van Tuinmeubelwereld.nl

Hi Karin, Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen wat we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen. Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 3 sterren, wat ik enorm betreur. Graag wilde ik je vragen waar we het hebben laten liggen en wat we volgende keer nog beter kunnen doen om 5 sterren te behalen? Je geeft aan dat het product niet helemaal correct is.
    Helaas kan ik geen conversatie terugvinden tussen jou en de klantenservice, want wij hadden je uiteraard graag geholpen! Mocht je iets willen toelichten, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, Rowena van Tuinmeubelwereld

• Veerle
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Snelle service, prima materiaal!

• J.M. Esveldt
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Snelle levering, top verpakt.

• PC
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Prachtig product! Goede service!

• Wouter van Leeuwen
    Geverifieerde klant van Tuinmeubelwereld.nl

Alles prima en levering super snel!

• Rob

Mooi product, netjes verpakt