Beoordeeld met een 9,0 door 972 klanten

BudgetRuitershop.nl
BudgetRuitershop.nl levert kwaliteit voor budgetprijzen!
Van paardrijden krijg je nooit genoeg. Omdat paardrijden een dure hobby is proberen wij van BudgetRuitershop.nl de artikelen die je nodig hebt zo betaalbaar mogelijk te maken.
Wij vinden het onnodig om klanten de hoofdprijs te laten betalen en geven daarom standaard 10% korting op onze artikelen. We doen niet aan hoge verzendkosten en versturen daarom alle aankopen boven de € 25,- gratis.
De zekerheden van https://budgetruitershop.nl
- 51731509
- btw
- NL002065212B14
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op EU-wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.