Budgetstoffen.nl

Budgetstoffen.nl

Online stoffenwinkel met goedkope stoffen, handige fournituren en tafelzeil.
De zekerheden van https://www.budgetstoffen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Budgetstoffen.nl houden we van stoffen en dan met name van stoffen die we kunnen aanbieden voor leuke prijsjes!
We hebben een heel uniek en kleurrijk assortiment, met constant nieuw aanbod! Wij zijn dol op al die verschillende kleuren, creatieve uitspattingen en handgemaakte producten die met veel zorg en liefde in elkaar zijn gezet. Een snelle, prettige en persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. We helpen graag verder en vinden het prettig als je goed geadviseerd tot een aankoop kan overgaan. Gelukkig ervaren de klanten dit ook, zoals is terug te lezen in onze klantbeoordelingen.


Bekijk Manifest