Budgetstoffen.nl
naaibieke
Correcte en snelle levering! Mooi en degelijk materiaal. Een aanrader!! ik wil direct van de slag.
Sarah
Mooie stoffen, goede prijzen en snelle levering.
Hoe beoordeel je Budgetstoffen.nl?
Dansschool
Snelle service, goede lockgaren!
Mina
Mooie stoffen voor mooie prijzen.
Janet
Snel geleverd en netjes verpakt. Erg leuk dat er een sticker met fijne feestdagen op zat, dat geeft net dat beetje extra aandacht. Dankjewel!
Constance Leijdekkers
Snel verstuurd, nadat het gebruik van een cadeaubon enige problemen opleverden, maar die werden gelukkig goed opgelost
Sylvia Refos
Altijd goede service en snelle levering! Scherpe prijzen!
Brenda Punt
Er was iets niet op voorraad en dat kreeg ik per e-mail te horen. Dat vind ik erg netjes. Bestel gerust bij hun online
Rita Munnikhuis
Snelle levering snel thuis
F Roosjen
Snelle levering, zeer tevreden
Nel
Not
Snel geleverd,
Joyce Sterken
Snelle levering, mooie stof.
Mirjam
- Nette communicatie (de gewenste hoeveelheid was niet voorradig en hierover is vooraf mail contact geweest)
- Snelle levering (ondanks kerstdrukte!)
- Product volledig naar wens! -
Maaike Brouwer
Prima producten, snelle levering en goede service. Ik heb al meerdere keren bij hen besteld en ben steeds weer tevreden met de producten.
AJD
Duidelijke webshop. Goede prijzen
Mirugia Malacia
Echt een geweldige service. Wat een mooie stof en perfecte kleur. Heel erg bedankt en dat de Here jullie een Gezegende 2026 geeft in Jezus naam
Sorry voor mijn late reactie🙏❤️ -
Mandy Vedder
Heel snel verzonden en ontvangen, zelfs ondanks de black friday drukte. We gaan er iets moois van maken!
Jetty Verlangen
Ik had voor ophalen gekozen en was blij verrast om het pand van binnen te zien Geweldig!
Linda
Altijd een supergoede klantenservice en veel soorten betaalbare fleece van goede kwaliteit.