Budgetstoffen.nl
Jochem Coolen van Brakel
niks over de service van budgetstoffen maar vooral klachten over de bezorg service van PostNL . de bezorger komt niet naar het adres maar gaat direct naar een afhaalpunt. Dat afhaalpunt is 20 Minuten rijden met de auto.
Antwoord van Budgetstoffen.nlWat vervelend! We hebben hier melding over gemaakt bij de verzendpartner. Zodra ik hiervan terug hoor neem ik contact met je op.
Astrid
Prima service, mooie stof
Hoe beoordeel je Budgetstoffen.nl?
Yolande Wassink
snelle levering. juiste bestelling
Linda vZ
Het pakket heb ik ontvangen & ingepakt om weg te geven. Voor een review was het beter geweest om iets over de stof te roepen...
Elisa Lommens
Snelle levering en service
Agaath
Stoffen zijn mooi en levering snel!
Agaath Grootjans
Fijn om thuis te vestellen en daarna af te halen.
Erika
Top geleverd, stalen netjes genummerd en beschreven. Super service!
Laurien Teepe
Lekker snelle levering
Karin Weyers
Super Levering , alles mooi op tijd geleverd !!!!
Els
Erg leuke stoffen en allemaal voor een klein prijsje zodat ik dagelijks achter mijn naaimachine te vinden ben.
naaibieke
Correcte en snelle levering! Mooi en degelijk materiaal. Een aanrader!! ik wil direct van de slag.
Sarah
Mooie stoffen, goede prijzen en snelle levering.
Dansschool
Snelle service, goede lockgaren!
Mina
Mooie stoffen voor mooie prijzen.
Janet
Snel geleverd en netjes verpakt. Erg leuk dat er een sticker met fijne feestdagen op zat, dat geeft net dat beetje extra aandacht. Dankjewel!
Constance Leijdekkers
Snel verstuurd, nadat het gebruik van een cadeaubon enige problemen opleverden, maar die werden gelukkig goed opgelost
Sylvia Refos
Altijd goede service en snelle levering! Scherpe prijzen!
Brenda Punt
Er was iets niet op voorraad en dat kreeg ik per e-mail te horen. Dat vind ik erg netjes. Bestel gerust bij hun online
Rita Munnikhuis
Snelle levering snel thuis