Buurtbloemist.nl
🏠 Altijd een bloemist in de buurt
💌 Voor 14u besteld (za voor 12u), vandaag bezorgd!
Buurtbloemist maakt het online bestellen en laten bezorgen van een veilingvers boeket sneller, makkelijker, duurzamer en socialer!
Birgit
De ontvangers van beide boeketten waren er erg blij mee! Er is veel keuze en de bestelling is op tijd geleverd.
Truus
maakt belofte waar.
Hoe beoordeel je Buurtbloemist.nl?
Stefanie
Mijn ouders waren blij verrast met het mooie boeket!
Gaby Verbunt
Super makkelijk online te bestellen.
lonneke Dapiran
bestelling was niet compleet geleverd, in eerste instantie ook geen reactie op WA, pas na bellen werd het goed opgelost..
Henri
Bestellen gaat makkelijk, en word gedaan wat er beloofd word.
Fantastische service 👍🏻 -
El
Website is heel gemakkelijk om te bestellen. Duidelijk overzicht welke bossenver besteld kunnen worden en het formaat van de bos. Ook heel prettig voor 12:00 uur besteld is bezorging dezelfde dag . Het klopte helemaal. De ontvanger was erg blij met de bos.
Marleen Van Stee - Konijnendijk
Keurig geleverd, prachtige kwaliteit! Ontvanger was enorm blij. Dus ik ook! Na het overlijden van haar man was ze nu precies een jaar alleen. Kortom top geregeld om de pijn een heel kleinbeeetje bij iemand te verzachten.
Jeroen
Prachtige bos bloemen
Arianne Bronsvoort
Vlak na de bestelling werd ik opgebeld door de bloemist omdat er bij de bestelling niet voldoende informatie stond. Zeer snelle en attente reactie! De bloemen zijn op tijd verzonden / aangekomen.
Bianca Otte
Besteld? Dezelfde dag nog bezorgd! Echt top!
Claudia
Rouwboeket was ruim op tijd op de juiste locatie geleverd
Lot
Prima service, mooi boeket, goede communicatie
Cora .
zeer, zeer keurige service.
toppie bedankt. -
Katja van Garderen
De aflevering was prima, ik vond alleen het boeket erg tegen vallen voor de prijs die ervooor betaald heb
Karin Deen
Ik moest de levering veranderen van datum en dit was geen probleem en zo goed geregeld
Dhr. en mw. Schueler-Dekkers
Prachtig bloemstuk; we kwamen terug bij deze bloemist omdat onze vorige bestelling ook al zo mooi was
G. A. HAGOORT
Prima service. Prachtig ( zeer vers) boeket en keurig op tijd en op de plaats van bestemming geleverd!
Louwra Berg
Prachtige bloemen, makkelijk besteld, netjes geleverd
Ellis
Om 10:18 uur ‘s ochtends plaatste ik een bestelling om een boeket te bezorgen voor een jarige vriendin. Om half negen ‘s avonds was het er nog niet. Appje gestuurd, bloemist was niet telefonisch bereikbaar. Twintig minuten later werd het bezorgd. Een beetje een teleurstelling, zo laat. We hadden ook gevraagd om zoveel mogelijk paarse bloemen, maar daar is niet aan voldaan, noch antwoord op gekomen. De terugkoppeling was ook niet dat je denkt: daar bestel ik nog een keertje. De reden: “we rijden duurzaam en soms gaat er weleens wat mis”. Er had wel een excuus af gekund.