Buurtbloemist.nl

Buurtbloemist.nl

🤎 Dé duurzame, lokale bloemist
🏠 Altijd een bloemist in de buurt
💌 Voor 13:45 besteld (za voor 11:45), vandaag bezorgd!

Buurtbloemist maakt het online bestellen en laten bezorgen van een veilingvers boeket sneller, makkelijker, duurzamer en socialer!
9,4
Filter 674 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 375 met beschrijving

• Caro Westerhuis
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Via de website makkelijk te regelen.Snel en perfect.Waren mooie pasteltinten zoals ik had gevraagd.

• A.
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Snel, duidelijk en zeer mooi opgemaakt

• Hoe beoordeel je Buurtbloemist.nl?

• Yvonne Valk
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Goedeservice. Ook snelle reactie op de mail.

• Marco Van Schaik
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Zeer mooi boeket voor een zeer mooie prijs.

• Yvonne van Schaik
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Accuraat en volgens afspraak. De ontvanger was erg blij!

• E. Cramer
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Makkelijk online te bestellen, snelle levering, de ontvanger was aangenaam verrast door de professionaliteit.

• Paul Wessels

Snelle een goede levering

• Zena Van Vliet

Snell

• Philip
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Levering was stipt en de ontvanger was erg tevreden met het dubbele boeket. Misschien had ik niet goed op de website gekeken, omdat ik niet zo snel een grotere versie van het gewenste boeket kon vinden had ik er twee besteld. Misschien is dat een idee om een boeket in diverse maten te kunnen bestellen. Veel succes met de bloemen.

• Margreet Batteau-Sonneveld
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Prachtig boeket! Op tijd bezorgd met kaartje erbij.

• Matu Huijbregts
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Inderdaad, mooie prijs voor fijn product!

• Izette Albertsma
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Voor de eerste keer besteld bij Buurtbloemist en echt super tevreden. Ik had de kleine variant gekozen, maar het boeket was verrassend vol en prachtig samengesteld. De bloemen waren vers en zagen er echt luxe uit. Alles werd netjes en op tijd geleverd, met duidelijk veel zorg gemaakt. Voortaan bestel ik alleen nog maar bij Buurtbloemist mijn bloemen!

• José
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Het boeket snel gevonden en ook snel bezorgd. Het is een bijzonder mooi boeket met gevarieerde lente-bloemen. Eerlijk gezegd nog mooier dan op de afbeelding wordt getoond.

• S.
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Fantastische service!! Mijn oma is slecht ter been, en de bezorger heeft het boeket binnen naar de 1e etage gebracht en er een heel feestelijk moment van gemaakt voor haar! De bloemen zijn prachtig en de chocola viel ook goed in de smaak 😊 Bedankt Buurtbloemist, ik kom zeker terug!!

• Karin de Vet

• Gabriële
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Het boeket is niet geleverd terwijl er tijdens telefonisch contact verzekerd werd dat het wel geleverd was. Ontvanger had echter niets ontvangen. Een dag later weer gebeld naar Buurtbloemist, bleek dat de bloemen toch niet geleverd waren. Erg jammer dat er niet meteen goed onderzocht wordt en contact werd opgenomen met de bezorger

• jay
    Review voor Buurtbloemist.nl

Ik heb zaterdag bloemen besteld met dezelfde dag bezorging, maar helaas niets ontvangen. Vandaag gebeld en er werd gezegd dat het een fout in het systeem was. Erg teleurstellend.

• Jose Kanbier
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Prachtig samengesteld boeket en je krijgt wat je besteld super snelle service.

• Anneke
    Review voor Buurtbloemist.nl

Bloemen om te zoenen

• P.
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Vriendelijk, correct en zeer goede. kwaliteit