Buy Doodles Online By SJD Jewelry Nederland

Buy Doodles Online By SJD Jewelry Nederland

Buy-Doodles.online is een webwinkel van SJD Jewelry met vestigingen in zowel Nederland als België. Buy-Doodles.online is gespecialiseerd in Doodles sieraden. SJD Jewelry is samen met Doodles en Melano in hetzelfde gebouw gevestigd, hierdoor zijn wij dagelijks in contact met Doodles en Melano en kunnen we de klant snel voorzien van haar Melano & Doodles sieraden. Monique en Ivar, eigenaren van SJD Jewelry en Buy-Doodles.online kunnen je dan ook perfect te woord staan bij alle vragen die je hebt over de Melano & Doodles Sieraden. Wij hebben sinds 2011 ervaring met Melano Sieraden en sinds de oprichting van Doodles in 2019 verkopen wij tevens Doodles Sieraden. Aangezien er vestigingen zijn in Nederland en in België worden alle verzendingen voor Nederland en België lokaal verstuurt, en zo kunnen alle Nederlandse en Belgische klanten snel hun sieraden verwachten en indien nodig ook terug sturen kan naar het Nederlandse of Belgische retour adres.
De zekerheden van https://www.buy-doodles.online
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.