By Chloe
Geef jouw outfit meer spice met de sieraden en accessoires van By Chloe.
De zekerheden van https://www.bychloe.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Chloë van den Hurk. Eind 2019 ben ik officieel mijn eigen webshop gestart (www.bychloe.nl). Op mijn webshop verkoop ik alle musthave sieraden, accessoires en kleding volgens de laatste trends, met mijn webshop wil ik mensen inspireren met de passie en liefde die ik heb voor fashion. Elk sieraad vertelt voor de drager ervan een eigen verhaal. Ook geven sieraden een eigen karakter en een persoonlijke touch aan je styling.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.