By Linn
Webshop voor vegan haarverzorging, haarstylingsproducten en stylingstools. Ruime keuzen uit vegan en CG proof producten. Persoonlijk advies via whatsapp met Linda zelf. Voor elk haartype geschikte producten en tools. Snel en netjes thuisbezorgt.
haarproducten stylingstools zelfbruiner
De zekerheden van https://www.bylinn.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mensen helpen en adviseren om zo het beste uit hun haar te halen, vind ik heerlijk om te doen! Naast het helpen van klanten in de salon wilde ik graag meer mensen helpen met hun haar stuggels. Ondertussen heb ik via de whatsapp advies lijn al veel mensen geholpen. Mijn man Daan zit ondertussen ook in het bedrijf en hij zorgt ervoor dat jullie producten zo snel mogelijk bij jullie aankomen.


Bekijk Manifest