By Marija Forever Young
Saskia
Goede service en met zorg ingepakt
Fantastische creme
Hoe beoordeel je By Marija Forever Young?
Ria Klijn
Marija ik wil je bedanken voor de geweldige behandeling.
Ik kom al vele jaren bij jou maar ben erg gelukkig met je.
Komen nu wel uit Friesland maar hebben dat er wel voor over.
Je reinigings apperaatje is geweildig en je producten ook.
Mijn huid ziet er zeer goed uit en dat komt door jou dank je wel.
Suzan
De lijn van produkten in de Forever Young lijn by Marya zijn heerlijk en werken echt! Ik gebruik ze al jaren. Daarnaast is Marija een geweldige vakvrouw en een prachtig mens!
Bertina Doorson
Creme's die die echt heel goed zijn
Rachida Bouchikhi
Als je zo intensief betrokken bent bij het hele proces van het ontwikkelen van je eigen verzorgingsproducten en dan zo’n mooie lijn kan produceren geweldig de prijs kwaliteit verhouding is geweldig waarom verwennen wij onszelf zo weinig? Ik ben helemaal weg van deze producten
Dank Marija voor prachtige producten -
silvia Stort
Hele goede producten waar mijn huid goed van opknapt!
Leonie Swiebel
Geweldige service en snel in huis! Geweldig verpakt met een heerlijke geur!
Delia Scholten van dijk
Fantastische producten voor een hele goede prijs. Mijn rijpere huid knapt er zichtbaar van op en voelt heerlijk zacht en weer optimaal gehydrateerd! Marija reageert supersnel als je vragen hebt over haar skincare, ze geeft goed en eerlijk advies. Het pakket was een feestje om open te maken, alles met liefde verpakt met nog een extra presentje! Dank je wel Marija...
Jacqueline
Snelle levering, keurig verpakt
Jany Huisman
Snelle levering van een goed werkende dagcrème
Astrid
Al een paar jaar gebuik ik de cremes van Marija en sinds een paar maanden heb ik ook de oogcreme No Bags tegen wallen en donkere kringen.
In tientallen jaren tijd heb ik al zoveel oogcremes geprobeerd, maar zonder echt resultaat. Tot nu, ik zie echt een wezenlijk verschil. Ik ben zo blij met deze oogcreme! -
Ingrid
Heerlijk serum.
Ineke Wijngaards
Wat een fijne crème is dit, ik gebruik het ook rond de ogen
Anja
Afgelopen maandag een grote behandeling gehad bij Marija wat een opknapper voor de huid. Helaas heb ik een flinke exzeemplek op mijn gezicht. Marija adviseerde de super collageen. Dit product heb ik gekocht en na slechts 2 dagen is de plek zo goed als weg! Het is echt een super product. Echt een AANRADER!!!
Desiree
Prachtige werkzame producten echt je huid knapt op! Een behandeling in de salon ook een aanrader!
Oguz Yazici
De bezorging van de webshop was snel en goed geregeld. Mijn bestelling werd netjes verpakt en op tijd geleverd.
Yvon Zauner
Fantastische producten
Ineke Schoute
Geweldig op tijd ,super mooie verpakking.En een Geweldige creme.
Ineke Wijngaards
Mooie producten, snel geleverd, en een leuke attentie