By Marija Forever Young

By Marija Forever Young

Marija Nanninga, oprichtster en eigenaresse van Schoonheidssalon Marija Nanninga in Zoetermeer, maakte in 2003 via haar toenmalige werk bij een gerenommeerde kliniek in Den Haag voor het eerst kennis met de fantastische producten van ene Paloma Cohen. Paloma is Bio-Chemicus en runt in Parijs een eigen cosmetica laboratorium. Hier ontwikkelt zij al deccenia lang serums, crèmes en maskers voor het hoogste segment in de cosmetica. Vele grote wereldmerken behoren tot haar clientèle. Toen ik in de Haagse kliniek deze producten voor haar cliënten gebruikte, raakte ik enorm onder de indruk van de kwaliteit en werking. Ik zag onder haar handen de huid zichtbaar verbeteren. In September 2019 ging dan ook een lang gekoeste­­­rde wens van mij in vervulling; de ontwikkeling van een exclusief private label voor haar eigen schoonheidssalon. In nauwe samenwerking met het laboratorium van Paloma Cohen werden de eerste twee producten ontwikkeld en op de markt gebracht onder de naam BY MARIJA FOREVER YOUNG. Vanwege het enorme succes is het private label inmiddels uitgebreid naar 7 fantastische topklasse producten.
9,9
Filter 73 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 42 met beschrijving

• Ineke Wijngaards
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Heerlijke creme en snel geleverd

• Manuela Mientjes
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Geweldige service, had crème besteld 50 ml. Ipv 50 60 gekregen. Dat is nou service. Niet op voorrraad opgelost door 2 x 30 te sturen.

• Hoe beoordeel je By Marija Forever Young?

• Marieke de Ruiter - van Straalen
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Achteraf had ik misschien even moeten bellen voor advies, of had gebeld kunnen worden. Verder geen bijzonderheden, ben er heel blij mee

• Mireille van Kleij

Snelle service, mooi verpakt

• Anne A.
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Geweldige service bij mijn online bestelling. De producten zijn van hele goede kwaliteit!

• Saskia Bartels

• Fenneke

• Angela Delfsma
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Fantastische produkten. Snelle levering.

• Ineke Wijngaards
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Al een paar keer besteld , fijne producten

• Franca
    Review voor By Marija Forever Young

Enthousiaste schoonheidsspecialistes. Snelle reactie op mijn vragen. Zowel de hyaluroncreme in combinatie met BTX5-serum als de rijkere Stem cells booster creme in combinatie met de Gold serum zijn super fijn in gebruik en eerlijk is eerlijk… je ziet echt resultaat.

• Manuela Mientjes
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Snelle levering. Heel mooi verpakt.

• Hermanna Fonteijn
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Snel, super mooi ingepakt. Lieve attenties toegevoegd

• Yvonne Swaak
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Supersnelle levering in een prachtige doos. Bij opening word je blij

• Sarah Amsterdam
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Zag dat er veel aandacht is besteed aan het inpakken van mijn bestelling. Het openen van mijn pakket voelde echt als een surprise! Een heerlijke geur kwam mij tegemoet en de kleine testertjes zijn erg handig om kennis te maken met andere producten. Kan nog geen oordeel geven over de producten zelf want ik gebruik ze net.

• Elizabeta
    Review voor By Marija Forever Young

Ik gebruik alle 6de producten met name de gold serie [goldserum plus stem cells booster creme]
    Ze zijn geweldige producten mijn gezicht is er enorm opgeknapt

• Jacqueline Kasmin
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Super snel geleverd en de mooie producten zijn met met zorg ingepakt

• Angela Delfsma
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Geweldige service, super produkt!

• RIA hoogendoorn
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

geweldige service en behandelingen.

• Manuela De Bruijn
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Wow! Wat een mooi pakket,en met veel aandacht ingepakt. De heerlijke crème, scrub en reiniging. In één woord geweldig.
    Je huid voelt meteen heerlijk zacht aan.
    Ik ben fan.
    Lieve groet,
    Manuela de Bruijn

• Franca v.d. Bosch
    Geverifieerde klant van By Marija Forever Young

Goede service en prachtige producten.