Ik ben ontzettend tevreden over By Twinnies! De producten zijn persoonlijk, origineel en met veel aandacht gemaakt. Wat je op de website ziet, is ook echt wat je krijgt – geen verrassingen achteraf, maar precies zoals verwacht. Daarnaast was de levering snel en verliep alles soepel. Wat voor mij echt het verschil maakt, is het fijne contact. Je merkt aan alles dat er met passie en vanuit het hart wordt gewerkt. Er wordt meegedacht, snel gereageerd en veel zorg besteed aan de klant én het product. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar iets unieks en persoonlijks! 💕
Aspirant lid van WebwinkelKeur
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Anne Wullings
- Mirjam
Leuke pet met opdruk besteld, goede kwaliteit en zeer snelle service. Ook leuk verpakt met een kleine attentie erbij.
Vertaald met AI Hoe zou je By Twinnies beoordelen?
- Jenny
Al veel besteld en altijd even tevreden! Word snel verzonden en met liefde ingepakt
- Kim Jägers
Wat een mooie kwaliteit aan kleding. Ze is ook altijd heel enthousiast in de live heel leuk doet ze het. Ze heeft me sowieso erbij als nieuw klantje🫶🏼 Keep up the good work! 🙌🏼
- Melanie Bossong
Geweldige service en lekker snel in huis! Net zoals de fotos, zoals ik gewend ben van TwinniesBabyshop. En mooie kwaliteit! Goede degelijke kleding, dat mooi is en blijft. Ook naar intensief gebruik en wassen!
- Feya
Wauww net me bestelling binnen gekregen super mooi setje en broekje met zijn naam erop. Bedankt voor de mooie set en super snelle en goeie service. Liefs Riley