CASA DORMI
Hoogwaardige webshop waar je gegarandeerd luxe beddengoed van de beste kwaliteit vind, voor een eerlijke prijs.

CASA DORMI helpt liefhebbers van kwaliteit en luxe van hun slaapkamer een luxe hotelretreat in eigen huis te maken. Een elegante, sfeervolle ruimte waarin ze – omringd door pure materialen, chique kleuren en zachtheid - volledig tot rust kunnen komen.
Luxe beddengoed voor een eerlijke prijs De meest hoogwaardige stoffen High-end beddengoed merken
8,7
Filter 235 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 168 met beschrijving

• Marleen
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Mooie badmatten gekocht voor een goede prijs. Levering zoals beloofd

• Elisa Otur-van Es

Goede kwaliteit.

• Hoe beoordeel je CASA DORMI?

• stefi van de graaf
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Het beddengoed leek me prachtig, daar heb ik geen commentaar op, de echte kleur klopte niet met de foto helaas en paste niet in mijn slaapkamer. Maar ik heb 2 berichten gestuurd over de misleidende tekst op jullie website dat de retour gratis zou zijn en dat niet is en daar heb ik niets op gehoord helaas. Vandaar deze beoordeling.

Antwoord van CASA DORMI

Oei, wat goed dat u dit berichtje achterlaat!
    We gaan u direct een mailtje sturen en uitzoeken waarom wij uw e-mails niet gekregen hebben. Excuses!! We gaan dit natuurlijk goed voor u regelen. U hoort zo snel mogelijk van ons.

Lieve groet,
    Team Casa Dormi

• Istela Lopez-Croes
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Het bestelde product was niet voorradig en werd vervangen na overleg door een ander product, zonder bijbetaling.

• A. Knoops
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Helaas was het bestelde dekbedovertrek niet leverbaar. Het overgemaakte geld is teruggestort. Order netjes afgehandeld

• H.J. Thijssen
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

het zit nog ingepakt als reserve, ik heb er namelijk al een eerder ik gebruik en dat bevalt prima , dus hoop ik dat bij verschoning deze ook weer bevalt.

• Marike de Jong

Was niet op voorraad

• Manon
    Review voor CASA DORMI

Retour betaling laat veel te lang op zich wachten, CASADORMI is niet te bereiken.
    De bestelling verliep vlot, de retourafhandeling waardeloos!
    Helaas bleek het bestelde dekbedovertrek van Kayori, IZAKAYA - Tencel Geel, niet helder geel, maar groen te zijn.
    Dus heb ik het dekbedovertrek van Kayori na de door CASADORMI voorgeschreven procedure voor retour aangemeld, een retourlabel gekregen en deze 27 november verzonden, en werd op 30 november jl. bij CASADORMI bezorgd. En in goede staat, want ik heb het artikel niet uit de verpakking gehaald, de kleur was goed zichtbaar door het plastic.
    Ik nam mij voor na het retourkrijgen van mijn geld, een ander artikel te bestellen op deze site, want ze lijken echt mooie dingen te hebben en veel keuze. Helaas...kom ik op dat idee terug. Het retour krijgen van mijn geld laat lang op zich wachten, daarom heb ik ze vandaag gedurende de dag een aantal keren gebeld en de telefoon wordt niet opgenomen, noch kun je een bericht achter laten.
    Nu in de avond van 6 december mijn geld nog niet retour.
    Wat is dat toch...het lukt CASADORMI wel om direct innen, maar terugbetalen gaan xx dagen overeen. Dit voelt niet goed en is niet goed, zeker voor een zaak als deze.

Aanvulling: na een snibbig berichtje van CD volgend op bovenstaande review kreeg ik wel direct mijn aankoop bedrag retour gestort.

• Erna Vermeer
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Keurig op tijd geleverd, mooi verpakt, heerlijk zacht en comfortabel beddengoed!

• Jolande Koops
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Snel antwoord bij vragen via de mail. Prachtige artikelen met een goed kwaliteit. De eigenaren weten wel wat ze inkopen en ter verkoop aanbieden. Ook mbt retourneren, mits uiteraard ongeopend, is gelukkig te overleggen. Wij zijn zeer tevreden!

• Nico Dejonckheere
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Het is perfect de kwaliteit dat ik wou.

• Dik Knijff
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Wij hadden de levering snel in en het was keurig verzorgt

• Annita Adriaens
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Voor herhaling vatbaar! Goeie kwaliteit/prijs verhouding. Snelle levering.

• Huskes

Nog niets ontvangen

• Heleen Heleen

Geweldige service!!

• Marco Schoutens
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Goede service super scherp geprijsd dekbed dons

• Louise Dits
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Prima produkt en snelle levering

• Ingrid Wijers
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Communicatie mag beter! Levertijden aan de lange kant maar kwaliteit is mooi en goed

• Hadassa
    Geverifieerde klant van CASA DORMI

Mooie kleuren dat oranje en geel! Ik heb zeker voor de zomertijd alleen maar „mako-satin“ katoen-satijn“-beddenovertrekken en eerlijk gezegd vind ik deze in vergelijk met alle anderen voor de warme nachten best erg zwaar. Kan dat kloppen? De andere katoen-satijn liggen een stuk lichter op de huid! (Ook al hebben we zelfs de dekbedden eruit gehaald! 🥵😅

• Xavier Degroote

onduidelijke/dubbelzinnige beschrijving afmetingen
    onduidelijke communicatie over deellevering
    laatlaatijdige tot geen reactie op mails