CENDO
Bekijk alle reviews en keurmerken van CENDO en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,2
Filter 2860 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2513 met beschrijving

• Wim
    Geverifieerde klant van CENDO

Netjes geleverd, goed verpakt, mooi product.

• Bea Doornaar
    Geverifieerde klant van CENDO

Prijs en kwaliteit en service zijn uitstekend.

• Hoe beoordeel je CENDO?

• André Niels
    Geverifieerde klant van CENDO

Goeie en mooie afzuigkap, jammer van de apart te bestellen afstandsbediening. Maar wel gekocht.... Niks te klagen verder👌

• carla otte

Super goede service,snel al

• A Kerkhof
    Geverifieerde klant van CENDO

Ze hebben mij super blij gemaakt met mijn kookplaat en hij was snel in huis 👍👍👍

• Boudewijn Rossy
    Geverifieerde klant van CENDO

Mooi uitgevoerd apparaat. Stille motor met veel kracht. Afstandsbediening er bij gekocht. Top!

• Henk Leenders
    Geverifieerde klant van CENDO

Prima product. Doet wat ie moet doen. Goede keuze. Uitstekend bereikbare helpdesk. Helpen je bij alle vragen, vriendelijk, deskundig en behulpzaam.
    Aanrader zowel qua product als bedrijf.

• Anneke Bruijsten kleijn
    Geverifieerde klant van CENDO

Na nog geen 2 weken stopte de afzuigkap er mee, na heen en weer gemaild te hebben moest ik de afzuigkap maar naar een post.nl punt brengen om hem terug te sturen, Serieus Cendo??? Waar blijft nu de service waar jullie het over hebben, Ik moet dat loodzware pakket achter op.mn fiets naar een post.nl punt brengen wat hier 3 km lopen vandaan is

• Robbert
    Geverifieerde klant van CENDO

Ophangen was nog wel een klus, maar dan hangt er ook wat! met name blij met het mooie warme licht in meerdere standen (niet perse dimbaar met een dimmer). Dat het display aan beide kanten zit (er is geen voor of achterkant) had ik mij ook niet vooraf gerealiseerd. Heel handig als je vanaf de andere kant van het kookeiland even snel het licht aan wil doen. Wel schijnt er dan ook een display de kamer in (niet perse heel fel). en oh ja: qua afzuiging zijn we er ook op vooruit gegaan: sterker en stiller. Heel mooi product!

• Patricia
    Geverifieerde klant van CENDO

Goede en snelle levering.

• Jimmy D

Goede klantenservice

• Erik Jansen

Snel en correct geleverd

• Berthold Maarsseveen
    Geverifieerde klant van CENDO

Top geregeld en snel ook de levering was super. Bedankt 🙏

• Maria africa Machon
    Geverifieerde klant van CENDO

Nou ik had verwacht dat het een mooieiere zou zijn maar er was klein stukje gedeukt was ik niet zo blij mee

Antwoord van CENDO

Hoi Maria,

Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat er een klein deukje in het product zat, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We helpen je hier graag bij verder. Zou je ons een foto willen sturen via klantenservice@cendo.nl. Dan zorgen we voor een passende oplossing.

Met vriendelijke groet.
    Jasmijn^CENDO

• Hakkelaar

snelle afhandeling, zelf opgehaald

• Jos Hunting
    Geverifieerde klant van CENDO

Meerdere keren met betrekking tot vragen contact gehad met de super vriendelijke klantenservice. Alle vragen en probleempjes, licht en plasmafilter werden supersnel en correct afgehandeld.
    Dank je wel klantenservice. (TYCHO)

• Hans Honing

Alles netjes verzorgd

• Tiny

Suoersnelle en correcte afkevering

• Jan Steenbakker

Alles volgens verwachting

• Anja Breda
    Geverifieerde klant van CENDO

Prima productomschrijving en website om makkelijk product te kunnen kiezen.Snelle levering.