CEcups
Gebruikt u nog plastic wegwerpbekers op uw evenement/festival? Bij CEcups geloven wij in duurzame oplossingen. Door te kiezen voor onze hard cups, draag je bij aan een groenere toekomst. Sluit je aan bij onze missie en kies voor de milieuvriendelijke oplossing!
De zekerheden van https://cecups.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Tijden veranderen, en zo ook onze keuzes. Plastic wegwerpbekers zijn verleden tijd. Met 7 miljard weggegooide bekertjes in 2022, waarvan 150 miljoen op evenementen, is verandering essentieel. Wetgeving evolueert: gratis plastic bekers zijn vanaf 1 juli 2023 verboden en vanaf 1 januari 2024 moeten alle festivalbekers recyclebaar of herbruikbaar zijn. CEcups biedt dé oplossing; hard cups. Duurzaam, praktisch, veilig, kostenbesparend en geschikt voor diverse drankjes. Kies voor een betere, duurzamere optie!


Bekijk Manifest