CG Producten.nl

CG Producten.nl

CGproducten.nl is dé specialist in Curly Girl-approved haircare. Wij bieden zorgvuldig geselecteerde producten voor elke krul, van wavy tot coily — altijd CG-proof, eerlijk geadviseerd en snel geleverd.
haarproducten cgproducten krullen verzorging
9,4
Filter 2128 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1345 met beschrijving

Taal

• Bente Hameetman
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Zeer snelle levering en alles kwam goed verpakt aan.

• Lisanne
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Gewoon top! Fijne producten en snelle levering

• Hoe beoordeel je CG Producten.nl?

• Lotte

Toppie

• Nans
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Snelle levering en goede producten

• Vera
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Goede service en snelle levering, ruime keuze aan producten en goede beschrijvingen.

• Truyen

Snelle levering, goede prijs

• Janneke Houben
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Borstel geeft niet de gehoopte kruldefintie

Antwoord van CG Producten.nl

Dankjewel voor je review.
    Zou je deze review eventueel bij het product willen plaatsen? Er zijn ook 2 versies van de borstel, mogelijk dat het andere type net wat beter bij uw haar past.
    De algehele review gaat over het feit of wij wel netjes op tijd hebben geleverd enz.

Bij voorbaat dank.

• Michelle
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Prima muts, snelle levering en service

Antwoord van CG Producten.nl

Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Barb

Mooie producten.

• cathy Roothooft

Snelle levering, ruim aanbod

• Susanne Rijnen
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Fijne producten super snel bezorgd .

• Lilian Van Dam

Goede korting
    Netjes verpakt

• Anoniem
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Goede prijzen, leuke welkomskorting en goede producten. Mooi ingepakt met een verrassing erin, enorm gewaardeerd!

• Patricia
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Ondanks dat ik de prijzen voor cg producten aan de hoge kant vind zijn ze wel goed. De levering was er snel volgens afspraak en de bestelling ging gemakkelijk.

• Floor de Hoop

snelle levering

• Sabine
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

De klantenservice kan nog wel wat verbeteren. Ik heb op 11/11 contact gehad met de klantenservice. De foam komt als gel uit de fles. Zelfs na langdurig schudden. Er werd mij gevraagd daar een video van te maken, zodat zij met de fabrikant contact konden opnemen. Dat heb ik gedaan. Maar daar heb ik nog steeds niets op terug gehoord. Ik snap dat een fabrikant niet per direct antwoord geeft. Maar ik had op z’n minst een berichtje verwacht dat ze mijn video hadden ontvangen en doorgestuurd. En dat ze contact met mij op nemen zodra ze meer weten. Het is nu 1/12 en heb nog niets gehoord.

Hi Sabine,
    Dank je wel voor je review en voor het delen van je ervaring.
    Onze excuses dat je niet eerder een update hebt ontvangen. In de drukste periode van het jaar (rond Black Friday) lukt het helaas niet altijd om iedereen tussentijds op de hoogte te houden terwijl we wachten op een reactie van de fabrikant. Dat had uiteraard beter gekund.
    We hebben op 2 december direct een nieuw product naar je verzonden om het probleem voor je op te lossen. We gaan ervan uit dat dit exemplaar naar behoren werkt. Mocht dit niet zo zijn horen we uiteraard graag.
    Dank voor je begrip en dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

• Shatha Fayad
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

المنتج رائع واستفدت عليه كثيرا شعر طفلي اعاد شكله مع السعر المجد كانت تجربة لطيفة وانا الان استخدمه دائما

• Beatrijs
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Product de volgende dag al in huis!

• Sacha van Dijk
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Ze hebben alle CG haar producten die ik wil en de prijs is goed. Levering is ook snel! Alleen maar goede ervaringen.

• Pascale P
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Perfecte website om terug te vinden welke producten met en zonder proteïne zijn. Ook reisformaten beschikbaar; handig om nieuwe producten uit te testen. Alles top!