CG Producten.nl
Rene
De beste shop voor CG vriendelijke producten, zeer ruime keuze en het meeste ook daadwerkelijk op voorraad. Snelle levering! ik had het de volgende dag al in huis.
Diana Brussen
Hoe beoordeel je CG Producten.nl?
Andrea van den Berg
Goede acties
Sabriena Nanhaykhan
Geweldig product voor moisture en definitie!
Vera
Top producten en goede service!
Linda Van opstal
Duidelijke site vlotte verzending en tot nu toe tevreden met product
Jeroen Breukink
Snel geleverd goeie prijs
Antwoord van CG Producten.nlDank voor uw beoordeling en uiteraard graag gedaan, wij zijn blij dat u positief bent. Daar werken we hard voor. We zien u graag weer terug voor een volgende bestelling.
Gea Pasker
Vlotte levering
maria
zeer snelle service
Monique Uiterwijk
Goede service fijne communicatie
M. van Rooijen
Top, snel en goede producten
Micheline Newton Sebastiao
Snelle levering, uitgebreid assortiment.
Marianne Wijnhorst
Snelle levering en mooie producten
Annemarije De jong
Anoniem
Bestelling snel geleverd, goede producten, prima prijs
Janet Vos
snelle levering
Femke
Goede service na foutje van mijn kant. Netjes en snel geleverd.
Nancy van der Rijst
Super snelle levering!
Antwoord van CG Producten.nlDank voor uw beoordeling, wij zijn blij dat u positief bent. Daar werken we hard voor. We zien u graag weer terug voor een volgende bestelling.
Lisa
Super service & producten!
R
Snelle levering, goed verpakt!