CG Producten.nl

CG Producten.nl

CGproducten.nl is dé specialist in Curly Girl-approved haircare. Wij bieden zorgvuldig geselecteerde producten voor elke krul, van wavy tot coily — altijd CG-proof, eerlijk geadviseerd en snel geleverd.
haarproducten cgproducten krullen verzorging
9,4
Filter 2170 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1362 met beschrijving

Taal

• Rebecca Roozen

Fijne webshop! Hebben vaak acties

• Jacq
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Goeie service, Beanie muts niet meer beschikbaar. Werd keurig gebeld en kreeg keuzes. Prima

• Hoe beoordeel je CG Producten.nl?

• Linda
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Verkeerde bestelling ontvangen denk ik

Hallo Linda,
    Dank voor je review, dat klinkt niet goed. We hebben helaas niks van je vernomen via de mail of telefoon? Zou je ons kunnen uitleggen wat er is gebeurt via verkoop@cgproducten.nl dan kunnen we je verder helpen.

• Andrea
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Snelle service en goede prijzen

Antwoord van CG Producten.nl

Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Charlotte
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Express snelle levering, goed ingepakt leuke assortiment.

• Rilana Lansen
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Wat een super fijne booster! Na 1 keer gebruiken zag je al verschil. Mijn haar pluist minder, voelt zachter aan en glanst mooi.

• Joyce nijenkamp
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Mooie prijzen en goede snelle verzending en service

• Nicole Walter
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Super Shop und die Preise sind besser als woanders. Und die Produkte sind lieferbar nicht wie auf anderen Seiten. Ich bleibe definitiv hier!

• Cinzia Paura
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Was supersnel ontvangen voor leuke prijsjes!

• Van Mook
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Goede informatie en snelle levering.

• Bianca Laridon
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Snel en degelijk verpakt geleverd.

• Kaat Robijn

• Brenda Plasmeijer
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Altijd snel gelverd, duidelijke informatie op de website.

• M.

Snelle verzending. Prima prijs

• Jill Broshuis
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Snelle levering en fijne producten!

• Marlies Teunissen
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Ruime keuze en snelle levering!

• Jet
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Hebben veel en altijd op tijd geleverd

• Bente Hameetman
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Zeer snelle levering en alles kwam goed verpakt aan.

• Lisanne
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Gewoon top! Fijne producten en snelle levering

• Lotte

Toppie