CG Producten.nl
K
Mijn bestelling vlot en goed verpakt geleverd met de juiste producten,
Catja
Goede levering. Snel en netjes verpakt. Met een leuke korting en sparen voor punten.
Hoe beoordeel je CG Producten.nl?
Maxime
Alles netjes aangekomen en fijne producten voor wavy haar!
Diane Heemstra
Snelle levering en goede produkten
Antwoord van CG Producten.nlBedankt voor uw mooie 5-sterren review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en onze service. Veel plezier met uw producten en hopelijk zien we u snel weer terug bij CGproducten.nl! -
Jaize
Snel in huis, super!
Shianna
Directe bevestiging dat bestelling is ontvangen en vervolgens de snelle levering. Minder veel emails zou de ervaring perfect maken.
Antwoord van CG Producten.nlBedankt voor uw mooie 5-sterren review!
Excuus voor de vele mails, we zijn naar een nieuw systeem gegaan en dit moeten we verder finetunen. -
Tamara
Goeie service, snelle bezorging, overzichtelijke website.
M
de bounce curl brush is worth the hype 🩷 en hele fijne klantenservice 🩷
Edyta
Een hele snelle levering en mooi origineel borstel
Gabry van Netten
Mooie
Marit
Breed assortiment, heel fijn om te kunnen sorteren tussen producten mét en zonder proteine. Je kan echt merken dat de mensen achter deze site zelf ook begrijpen hoe je krulhaar het beste verzorgt. De beschrijving van de producten is niet altijd ingevuld, maar ik kan dat ook wel ergens anders vinden.
A.M
Producten zijn top! Alleen duurt het altijd lang voordat je ze binnen hebt. Minimaal 2 weken bij iedere bestelling tot nu toe.
Antwoord van CG Producten.nlHi,
Dank je wel voor je review en fijn om te horen dat de producten zo goed bevallen.
Wat betreft de levertijd willen we graag wat extra toelichting geven. Je eerste bestelling is de volgende dag al geleverd. Bij je laatste bestelling heb je tijdens het afrekenen zelf gekozen voor een iets latere verzending, waarna de bezorging door de paasdagen nog een kleine extra vertraging heeft opgelopen.
Daardoor duurde het deze keer iets langer dan normaal, maar gelukkig is bij geen van beide bestellingen een levertijd van 2 weken bereikt.
We hopen dat dit wat meer duidelijkheid geeft en zien je graag terug in onze webshop. -
Airas
Snelle levering.
Antwoord van CG Producten.nlDankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Patti
Fijne producten voor golven en krullen, groot assortiment. Op de website worden duidelijk de ingrediënten vermeld. Snelle levering.
N
Product niet ontvangen
Edit 8-4 als reactie op jullie:
Ik heb op 30 maart al een mail gestuurd dat het pakket niet is afgeleverd, ondanks dat het via de track and trace wel aangegeven wordt. Inmiddels ook al via de mail contact met jullie gehad.Antwoord van CG Producten.nlHi,
Dank voor je review. Wij hebben zojuist de track and trace gecontroleerd en de zending is 27 maart bij u geleverd. Wij hebben zowel telefonisch als via de mail niks van u vernomen dat u het pakketje niet zou hebben ontvangen. Zonder bericht kunnen wij helaas niks voor u betekenen. U kunt ons altijd bereiken op verkoop@cgproducten.nl -
Nicole
Goede producten, juiste beschrijving en goede updates over beschikbaarheid
Jose
Prettige borstel, blij mee. Snelle levering
Saskia
Goede prijs en snelle levering
Evy
Snelle en correcte levering
Roos
Snelle levering, netjes ingepakt.