CG Producten.nl

CG Producten.nl

De Webshop met ALLEEN CG vriendelijke haarproducten en accessoires. Start je met de CG methode of ben je al bezig dan is de perfecte shop voor je. Alle info en tips over hoe je het beste met de krullen kunt omgaan. Kwalitatief hoogwaardige producten!
De zekerheden van https://www.cgproducten.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Deze CG Shop begonnen omdat ik zelf deze methode volgende maar op het internet iets miste.. We hebben er denk ik wel voor gezorgd dat alle informatie & producten te vinden zijn in onze shop. Kwalitatief hoogwaardige producten, budget producten maar ook merken, die erg populair zijn in het buitenland, en wij speciaal voor onze krullenbollen uit het buitenland importeren. Deze merken brengen wij als eerste op de markt in Nederland en proberen vaak ook exclusief dealer te worden. Ook voor adviezen staan wij altijd klaar! En utieraard houden we de markt goed in de gaten om mee te gaan met de vraag in de markt.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.