Cacaobomen.nl

Cacaobomen.nl

Wij zijn cacaobomen.nl, met een passie voor alles wat groeit en bloeit en een meer dan speciale interesse voor de cacaoboom. Heel blij worden wij van het zaaien en kweken van de cacaoplant en geven graag onze passie door. Ook kweken wij speciaal voor jou mooie cacaobomen die je thuis verder kunt laten groeien, de prachtige bloemen kunt laten bloeien en na veel zorg uiteindelijk zelf de vruchten kunt plukken.
De zekerheden van https://www.cacaobomen.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Cacaobomen.nl is een kwekerij met een webshop voor particulieren, ik heb het initiatief genomen om Theobroma Cacaoplanten voor in de huis of tropische tuin te kweken zodat ook u een pareltje in in huis kan plaatsen en uiteindelijk de vruchten van kunt plukken ;)

Uiteraard wil ik mijn passie en kundigheid met u delen, en u zo goed mogelijk helpen met al uw vragen over Cacaobomen, mijn motto is : Een eerlijke prijs, gegarandeerde kwaliteit en 100% groeigarantie, en daar ben ik trots op!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.